Mit gondoltok egy olyan lányról, aki? (sokkoló)
Figyelt kérdés
Aki death/doom metált hallgat relaxációszeneként.
Nagyon nincs rendben nála valami a dobozban?
2014. dec. 16. 21:43
11/18 anonim válasza:
Megijedtem, először azt hittem hogy a szóban forgó lány egy sokkoló. Egyébként szerintem ez teljesen normális, én néha ambientet vagy indiet hallgatok. Van aki komolyzenét. Sőt, egyik ismerősömet a K-Pop nyugtatja meg :D
12/18 anonim válasza:
Azt, hogy tetszik a zenéje :D:D Barátnőm teljesen más zenét hallgat, meg más stílust szeret, de nem ez számít szerencsére :))
13/18 anonim válasza:
Aki így tud relaxálni az irigylésre méltó.
14/18 anonim válasza:
A doom egy tök lassú műfaj még ha death-el van keverve is, siman el tudok rá aludni én is aki alapból szereti a metalt és már hozzászokott egyátalan nem tartja durvának mint azok akik amugy kerülik a stílust.
15/18 anonim válasza:
sok sok időt relaxálnánk együtt 22/f
16/18 anonim válasza:
Ebben mi a sokkoló? o.O Ahova én járok egyetemre, a lányok 80%-a metálos :D teljesen jó \m/
20/L
17/18 anonim válasza:
#16 Az melyik egyetem? Egyszer belehalogatnék, hogy éppen milyen zenék mennek azoknál a lányoknál.
18/18 anonim válasza:
ELTE-IK :D kevés csaj van de azok lazák :P és az ide járók nagyrésze metálos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!