Leszbikus vagyok, próbáltam lányokat keresni, de egyik se érdeklődik irántam, már itt is próbálkoztam, jelentkeztek páran, de nem is jelentkeztek utána, kéne egy lány, mit tegyek?
A kilences vagyok! Annyian lettünk itt, remélem segít majd valamelyikünk kiverni a fejedből azokat a butaságokat, amivel ide írtál. :) :)
Remélem sorra kerülök én is!! :)))
Nekem is ez a gondom! :(
Írj nyugodtan nekem is meg bárki írhat! :)
16/Bi/L
Érdekes, én férfiként is tisztában vagyok azzal, hogy van egy ilyen klub Pesten. A google csodákra képes.
A legtöbb az meleg klub, vagy olyan ahova a nőket is beengedik, de főleg férfiak járnak, viszont hálistennek egy azért van, ahol főleg nők kereshetik egymás társaságát. A CAFÉ EKLEKTIKA. De az a durva, hogy az sem kizárólag leszbi klub, mert a férfiakat is beengedik, csak főleg nők járnak oda. Durva, hogy a meleg férfiaknak van vagy 6-7 ilyen klub, a nőknek meg csoda, hogy legalább egy van.
Asszem az is óbudán van, mint a legtöbb meleg klub, de írd be a googliba és kiderül.
Mondjuk ha messze laksz pesttől az cink
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!