Miért van az, hogy ha megismerkedem egy addig magányos csajjal, rendszerint rögtön jön egy másik srác is a képbe, és elhódítja?
Figyelt kérdés
Sokszor volt pl. olyan, hogy nem volt senkije a lánynak, vagy ha mondjuk közös ismerős ismertetett össze bennünket, akkor elmondta, hogy a lány régóta magányos, esetleg soha nem is volt barátja, összeismerkedtünk, erre utána nem sokkal összejött egy másik sráccal. Most tényleg ennyire szerencsétlen lennék? Legutóbb is így jártam, a lány barátnője szerint a csajnak soha nem volt senkije (vagy legalábbis nagyon régen, de ebben nem biztos), mintha nem is nagyon akart volna magának igazán barátot, találkozgattunk, minden jónak tűnt, erre engem ejtett, és közölte, hogy lett valakije. Annyira szerencsétlennek érzem magam, sose jön össze semmi, és az különösen rosszul esik, hogy mintha csak ki akarna cseszni velem az élet, jön egy másik srác, és nem én leszek a befutó. Mit tehetnék az elkeseredésen kívül? Én már lelkileg nagyon belefáradtam az állandó sikertelen próbálkozásokba, és nem nagyon látok kiutat ebből a helyzetből.2014. dec. 15. 20:08
11/15 A kérdező kommentje:
Nyilván ugyanolyan ember, csak sokan nem ezt képzelik magukról, és úgy tesznek, mintha tökéletesek lennének. Ők sem hibátlanok, bezzeg ha benned találnak valamit, akkor rögtön elfordulnak tőled. És sajnos a legtöbben ilyenek, pedig én is sok problémás embernek adtam volna esélyt, de még ők is csak csalódást okoztak. Ha nem felelsz meg a "társadalmi elvárásoknak", akkor véged van.
2014. dec. 16. 17:07
12/15 PearlDiver válasza:
Jó akkor azt döntsd el, hogy panaszkodni szeretnél, vagy a kezedbe venni a saját sorsodat. Mert ha előbbi akkor nem írok neked többet.
13/15 A kérdező kommentje:
Nyilván fogalmad sincs, hogy mit tettem eddig önmagamért, saját erőmből, nulla támogatás mellett elmentem pszichológushoz, pszichiáterhez, kicsit nyitottabb lettem, tényleg változtam a korábbi önmagamhoz képest. Arról viszont nem tehetek, hogy az átlagos csajok is 99%-ban álszentek, és ha egy picike hibát is találnak benned, akkor rögtön leráznak, vagy szó nélkül eltűnnek. Én megláttam az embert azokban is, akik külsőre sem topmodellek, akiknek szintén voltak/vannak problémáik, olyanoknak is esélyt adtam volna, akiknek soha nem volt senkijük, és állítólag soha senki nem figyelt fel rájuk. Nem egy, nem két ilyen leányzóval beszélgettem akár itt is, mégis mindig ugyanaz lett a vége. Tisztában vagyok azzal, hogy senki nem tökéletes, nem is várom el ezt senkitől, de még azt sem, hogy "álomnő" legyen, bomba külsővel, 200-as IQ-val, vagy hogy legyen minimum 3 diplomája, és sorolhatnám.
2014. dec. 16. 18:51
14/15 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen, a lányokat csak a külső érdekli. Ha nem nézel ki jól, soha nem fog beléd szeretni egy lány sem. Legfeljebb ha gazdag vagy, foghatsz magadnak nőket, akik ha téged nem is, de legalább a pénzedet szeretik.
15/15 anonim válasza:
Nálam általában úgy történik, hogy hónapokig nem kellek senkinek, majd hirtelen 3-4 pasi egymástól függetlenül egyszerre szemel ki magának. Ilyenkor nem tudok úgy kijönni a helyzetből, hogy mindenkinek jó legyen.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!