Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ilyenkor mit kene tenni?

Ilyenkor mit kene tenni?

Figyelt kérdés

Elore is bocsanat az ekezetert csak telon vagyok.

Nos a helyzet a kovetkezo. Honapok ota nez egy srac a suliban, eloszor fel sem tunt de ujabban felkeltette az erdeklodesemet.

Enis vegigmerem, ahogy o is engem. Multheten bejeloltem fb-n. De miota visszajelolt ra sem merek nezni, koszonni meg plane annyira zavarban vagyok. Ma sikerult valami szemezes felet osszehozni, de nem koszonunk meg beszelunk fb-n. Ahogy eszrevettem a baratai is vigyorognak ram.. Most ilyenkor mit erdemes csinalni? Ahogy eszrevettem rajta felenk srac, de nem hiszem, hogy ennyire. Szerintetek?

16L/19F

2014. dec. 15. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzás és... Szia b+... SZERINTED?! Ha tetszik, menj oda, ha látod rajta ugyanezt.. ne csak a fiúktól várjátok a csodát csajok.. hát mán' kivagyok.. -_-
2014. dec. 15. 17:48
 2/4 To7ka ***** válasza:
Ha a haverjai hamarabb vigyorognak rád, minthogy ő rád merjen írni 19 évesen, hagyd a francba...:) Ne üsd meg magad feleslegesen. Lépj tovább, viselkedj természetesen, ne keresd a tekintetét, és ha egyszer megembereli magát örülj:)
2014. dec. 15. 17:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2014. dec. 15. 17:49
 4/4 To7ka ***** válasza:

Az első válaszolónak lányok mostantól füstjelekkel, fényreklámokkal, mozivászon nagyságú vetítésekkel és megafonba ordibálással jelezzétek, hogy tetszik nektek!!

Kérlek... A kérdező elég világosan kimutatta, hogy érdeklődik. Ennyire nyámnyila pasival aki ennyire egyértelmű, és konkrét gesztus után nem lép, nem nagyon akarnak együtt lenni..:)

2014. dec. 15. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!