Ilyenkor mit kene tenni?
Elore is bocsanat az ekezetert csak telon vagyok.
Nos a helyzet a kovetkezo. Honapok ota nez egy srac a suliban, eloszor fel sem tunt de ujabban felkeltette az erdeklodesemet.
Enis vegigmerem, ahogy o is engem. Multheten bejeloltem fb-n. De miota visszajelolt ra sem merek nezni, koszonni meg plane annyira zavarban vagyok. Ma sikerult valami szemezes felet osszehozni, de nem koszonunk meg beszelunk fb-n. Ahogy eszrevettem a baratai is vigyorognak ram.. Most ilyenkor mit erdemes csinalni? Ahogy eszrevettem rajta felenk srac, de nem hiszem, hogy ennyire. Szerintetek?
16L/19F
Az első válaszolónak lányok mostantól füstjelekkel, fényreklámokkal, mozivászon nagyságú vetítésekkel és megafonba ordibálással jelezzétek, hogy tetszik nektek!!
Kérlek... A kérdező elég világosan kimutatta, hogy érdeklődik. Ennyire nyámnyila pasival aki ennyire egyértelmű, és konkrét gesztus után nem lép, nem nagyon akarnak együtt lenni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!