Hogy szerezzem meg? Így túl nehéz lesz, vagy van rá esély?
Sziasztok! Van egy lány, aki alapsulin osztálytársam volt. Akkor nem érdekelt. Most 16 vagyok, ő 15. Csakhogy: ő gimibe jár én meg autószerelő leszek. És ott akadtam el, hogy ha van a gimiben valami olyan srác, akinek bejön, akkor én ezt bebuktam. Mert nyilván nemfog egy autószerelővel együtt lenni, inkább együtt lesz valami stréberrel...
Az lenne a kérdésem, hogy a feltételezésemnek van e alapja. Vagy tévedek, és van arra esély, hogy együtt legyünk? Sokat beszélünk FB-n, Skypeon, meg találkozunk is haveri körbe,3-an 4-en, mikor hogy.
Egyébként egy faluban lakunk, kb 1 km-re egymástól, ő egy másik városba jár gimibe, innen 17 km-re, én egy kisvárosba, innen 10 km-re. Bár ez nem számít mert suli után mindíg hazajövünk. És ha pl többet találkoznánk, akk lehetne valami?
Egy csomószor találkoztok és beszéltek, mi a probléma? Elhívod valahova, rákérdezel, próba szerencse.
Viszont nem ártana szélesíteni a látókörödön és nem stéberezni valakit azért, mert gimibe jár, gondolom neked se esne jól ha lesuttyózna valaki azért mert autószerelőnek tanulsz.
Nem... nem értem. Világosíts fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!