Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély? Mit tegyek? Hogyan szerezzem vissza?
A volt párommal több,mint 2évig voltunk együtt.Nagy volt a szerelem (még most is),de sokat féltékenykedtem ok nélkül,és ezek mind veszekedésbe fulladtak.Kétszer mentünk szét,de mindig adott egy újabb esélyt.És most 2 hónapja végleg véget vetett a kapcsolatnak.Én súlyosan átértékeltem magamban mindent,hogy mik a hibáim,mit rontottam el,de már túl késő.Megváltoztam,és ezt mások is mondják.Nem vagyok már a rági önmagam.1 hete küldött egy üzenetet,hogy mindig is szeretett,szeret,és szeretni is fog.Sőt a születésnapomra is vett ajándékot,ami most volt egy hete,és saját kezűleg is készített meglepetést.Azóta beszéltem vele,azt mondja,látja a változást bennem,és már megfordlt a fejébe,hogy újrakezdjük,de fél,hogy újra előjön a régi énem.Látom benne a kételyeket.Mikor utóbb náluk jártam megöleltem,ő visszaölelt,és alig tudtuk elengedni egymást.A végén amikor megkérdeztem,hogy jól esett-e neki az ölelés,ő csak egy mindent eláruló mosollyal felelt.Nem tudom Őt kiverni a fejemből,őrülten szeretem.Anyummal minden nap találkozik a munkahelyükön,és már üzente,jó lenne,ha többet járnék le hozzájuk,mert a családja imád engem,és nemsokára költöznek ki külföldre,ezért járjek le mégtöbbet,hogy ezt a kis időt velük tölthessem.Egyedül marad a családi házban a hugával.Azt is mondta,hogy nyugodtan járhatok onnan iskolába is néha.
Nem tudom van-e még esélyem nála...Mégesm veszek minden exemnek ajándékot,pláne nem készítek saját kezűleg,és nem hívom le a családomhoz.Lehet,hogy Ő is látni szeretne,de a családjára hivatkozik?
Jól tenném,ha többet járnék hozzájuk? Olyankor sajnos felszakadnak a régi sebek,és amikor látnom kell,megszakad a szívem,hogy nem érhetek hozzá...Lehet,hogy így lassan újra kibontakozna köztünk valami?Vagy inkább döntsek amellett,hohy nem megyek oda,és ha sokáig nem keresem,majd Ő keres? Hgyan szerezzem vissza??
Egy elkeseredett 20 éves lány
Köszönöm Kedves válaszoló!
De szerinted járjak le hozzájuk??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!