Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még esély? Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély? Mit tegyek? Hogyan szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

A volt párommal több,mint 2évig voltunk együtt.Nagy volt a szerelem (még most is),de sokat féltékenykedtem ok nélkül,és ezek mind veszekedésbe fulladtak.Kétszer mentünk szét,de mindig adott egy újabb esélyt.És most 2 hónapja végleg véget vetett a kapcsolatnak.Én súlyosan átértékeltem magamban mindent,hogy mik a hibáim,mit rontottam el,de már túl késő.Megváltoztam,és ezt mások is mondják.Nem vagyok már a rági önmagam.1 hete küldött egy üzenetet,hogy mindig is szeretett,szeret,és szeretni is fog.Sőt a születésnapomra is vett ajándékot,ami most volt egy hete,és saját kezűleg is készített meglepetést.Azóta beszéltem vele,azt mondja,látja a változást bennem,és már megfordlt a fejébe,hogy újrakezdjük,de fél,hogy újra előjön a régi énem.Látom benne a kételyeket.Mikor utóbb náluk jártam megöleltem,ő visszaölelt,és alig tudtuk elengedni egymást.A végén amikor megkérdeztem,hogy jól esett-e neki az ölelés,ő csak egy mindent eláruló mosollyal felelt.Nem tudom Őt kiverni a fejemből,őrülten szeretem.Anyummal minden nap találkozik a munkahelyükön,és már üzente,jó lenne,ha többet járnék le hozzájuk,mert a családja imád engem,és nemsokára költöznek ki külföldre,ezért járjek le mégtöbbet,hogy ezt a kis időt velük tölthessem.Egyedül marad a családi házban a hugával.Azt is mondta,hogy nyugodtan járhatok onnan iskolába is néha.

Nem tudom van-e még esélyem nála...Mégesm veszek minden exemnek ajándékot,pláne nem készítek saját kezűleg,és nem hívom le a családomhoz.Lehet,hogy Ő is látni szeretne,de a családjára hivatkozik?

Jól tenném,ha többet járnék hozzájuk? Olyankor sajnos felszakadnak a régi sebek,és amikor látnom kell,megszakad a szívem,hogy nem érhetek hozzá...Lehet,hogy így lassan újra kibontakozna köztünk valami?Vagy inkább döntsek amellett,hohy nem megyek oda,és ha sokáig nem keresem,majd Ő keres? Hgyan szerezzem vissza??

Egy elkeseredett 20 éves lány

2011. jún. 18. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
hát ahogy olvastam, szerintem ez a kapcsolat még rég nincs lezárva. Azért azt nem várhatod el tőle, hogy hipp-hopp megbízzon abban hogy megváltoztál. Maradj hozzá közel, és ha belátja hogy most minden jobb lehet, akkor már csak egy lépés az hogy újra összejöjjetek. Biztos hogy neki sem könnyű ha még mindig szeret. türelem rózsát terem :)
2011. jún. 18. 16:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm Kedves válaszoló!

De szerinted járjak le hozzájuk??

2011. jún. 18. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem túlbonyolítod. ha így folytatod, megőrülsz és nem fogod tudni, mi a helyes, és mi nem. helyedben elfelejteném, és másik pasi után kacsintgatnék. rengeteg egyedülálló, helyes ember van meg a Földön.
2011. jún. 21. 00:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Én Őt szeretném:(
2011. jún. 21. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!