Fiúk! Járnátok egy paranoiás és szociális fóbiával küszködő lánnyal?
Figyelt kérdés
Aki mellesleg a pszichiátriára jár.2014. dec. 14. 21:01
11/17 anonim válasza:
Az attól függ, hogy ez mennyire befolyásolja a mindennapjait. Alapból nem kizáró, mert kedvelem a kicsit "fura" lányokat, de azért nem célom, hogy a saját életemet szánt szándékkal nehezítsem.
12/17 anonim válasza:
Ha kialakulna a kölcsönös szimpátia, akkor igen. Nem zavarna, hogy szociális fóbiával küszködsz, már csak azért sem mert én hosszú évekig elég súlyosan benne voltam ebben és tudom milyen. Ugyanakkor azt is tudom, hogy ki lehet belőle lábalni és úgy még könnyebb, ha van egy társ, aki kitart melletted és segít.:) Ez csak átmeneti. Ráadásul, ahogyan írtad jársz a pszichiátriára is. Ott is segítenek, illetve már arra sem könnyű rászánni magad, hogy odamenj és kibeszéld ezt magadból.:)
13/17 anonim válasza:
Nem. Nem akarom korlátozni magamat azzal, hogy az ő rigolyáinak kelljen megfelelnem. Valószínűleg állandóan otthon kéne lennem vele, ha dolgozni megyek engem hívogatna, számon kérné még a legutolsó sörözést a haverokkal is és állandóan azon agyalna, hogy kivel csalhatom meg őt, persze mivel én lennék az egyetlen kapcsolata a külvilággal ragaszkodna hozzám. Itt a baj. Én egy velem egyenlőt akarnék nem egy bolhát, aki folyton azért panaszkodna, mert keserű a vérem, de amint megpróbálnám leszedni könyörögne, hogy ne tegyem, mert csak én vagyok olyan türelmes, hogy képes vagyok elviselni.
Volt már hasonló kapcsolatom, szerencsére időben kiléptem, ő szerint a mai napig nem dolgozta fel.
14/17 anonim válasza:
nem lipóti ápoló vagyok,ne haragudj :)
15/17 anonim válasza:
Attol fugg ha nincs semmi nagyobb kivetni valo a kulsejeben es viszont szeretne persze.
16/17 anonim válasza:
Mivel lany vagyok nem de en esetemben fiuval igen
17/17 anonim válasza:
Én lány vagyok, de azt hiszem mesélek kicsit a barátomról, hogy megnyugodj, igenis találsz magadnak fiút. :) Az én barátom disz-es, anyja pedig idegileg tönkretette a családot, és nem egyszer mondták, hogy kezelésre kellene járniuk. Miért? Eredetileg egy kedves kis társaság volt, hogy viszont szó szerint idegrohamot kapnak. A semmiért ordítanak, verekednek, és néha komolyan elgondolkodom azon, hogy kihívjam e az orvost, mert úgy viselkednek/néznek, mint ha nem lennének tudatukban annak, hogy mit csinálnak. Néha az is kiderül, hogy nem emlékeznek arra, amit tettek illetve mondtak. Leegyszerűsítve képzelj el valakit, akinek nehézsége vagy az írással, olvasással, ok nélkül ordít és csapkod. Mégis 2 éve vagyunk együtt. Engem nem zavarnak az ilyen dühkitörései. Persze, néha komolyan elgondolkodom, hogy szeret e egyáltalán, mert van, hogy szakításig fajul a veszekedésünk, de mégis együtt vagyunk, és nem tudnék róla lemondani. Igaz, én sem voltam egyszerű eset. Anno mikor megismert, akkor még egy olyan lány volt, akit venni kellett pszichiátriára, teljesen magába volt fordulva, habozás nélkül követett el minden félét, csakhogy meghaljon, valamint ha egy helyen 2-nél több ember volt, már pánikolva menekült volna el. És mégis ott az a két év ami a mai napig tart.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!