Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az ismerkedés fázisában mi...

Az ismerkedés fázisában mi az, amitől egy pasi nagyon, de nagyon megkívánja a nőt?

Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Intelligencia.
2014. dec. 14. 17:43
 2/7 To7ka ***** válasza:

A tartalmas beszélgetések, ha kiderül róla, hogy egy nagyon különleges, nem túl könnyen kapható nő, akiben bőven megvan az a kis plusz...

Hátha kapsz egy választ Csigusztól, a téma szakértője;)

2014. dec. 14. 17:45
 3/7 A felhasználó ***** válasza:
Szerelem.
2014. dec. 14. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Így van:)

Először leírom a külsőt,hisz azt látod először. (Vannak különleges esetek is ugyebár,de azt most tegyük félre.)

Fontos az ápoltság,és bármennyire közhelyes a kisugárzás. Az,hogy összhangban legyél magaddal,harmóniában legyél mind külsőleg,mind belsőleg. És a mosoly,a jókedv,ami még abszolút elengedhetetlen. Ruhák terén az ízlésesen(!!!) dekoltált ruhák előnyösek még.

Belsőleg az intelligencia,a társalgások tartalma,a humor,magabiztosság elengedhetetlen,és mellőzzük a trágár beszédet is nem csak az ismerkedésnél,hanem egyénként is,mégiscsak nők vagyunk.De ami még fontosabb,hogy önmagad legyél,és ne egy álarcot vegyél fel,hisz az később úgyis leesik. Ha nem passzoltok össze sem kell szerepet játszanod,egyszerűen csak nem Ő lesz a te partnered:)

2014. dec. 14. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 Szent szar.
2014. dec. 14. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Megkíván akkor ha kirakod a melled, vagy ha nagyon rövid a szoknyád. Esetleg a kettő együtt...

Amit Csigusz ír, az egy komoly kapcsolat alapja, ott inkább emberileg keltik fel egymásban az érdeklődést, nem szexuálisan

2014. dec. 14. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Például legutóbb egy egész napos táncos rendezvényen voltam. Volt ott egy lány, akivel sokat táncoltam, meg dumcsizgattunk. Nem topmodell, de számomra elég vonzó, jó csaj. Valamelyik szünetben hazaugrott, és mire visszajött átöltözött. Majd még mindig a szünetben a parkett szélén gyakoroltunk.

Olyan hihetetlenül szexi volt az összkép. Maga a ruha. Benne a leányzó. Aztán a csaj, amilyen felszabadult volt. Határozott, de nem uralkodó...

Azt hittem rögtön ráugrok. :D Sok önuralom kellett, hogy ne tegyem. :)

Egyben egy kicsit meg is ijesztett a helyzet. Egy ilyen átlagos pasihoz egy olyan dögös nő? Kellett is egy pár hét, míg utána el mertem hívni randira.

2014. dec. 14. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!