Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lanyok/nok szegyen, ha egy...

Lanyok/nok szegyen, ha egy pasi gyarban dolgozik mint operator?

Figyelt kérdés

Kerlek indokoljatok meg, hogy miert igen vagy nem!

Sokan azt hiszik, hogy alja munkahely es alja emberek vannak ott es nagyon kemeny munka. Ellenkezoleg van azegesz. Tiszta helyen vagyok es kulonbozo vegzettseggel rendelkezo emberek vannak. Van olyan is akinek nincs erettsegije, szakmaja, 9-10 osztaly, de van akinek van vegzettsege es tanult ember. Kivancsi vagyok, hogy mit gondoltok es mennyire hatralo ismerkedesben. 26f

2014. dec. 14. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Tehát gépkezelő vagy egy gyárban.
2014. dec. 14. 17:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez most h jon ide h mi vagyok?
2014. dec. 14. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Úgy, hogy beszélj magyarul! Mi a túró az az operátor. Sor mellett dolgozni szakma nélkül igenis szégyen a te korodban. De mondjuk egy CNC gépet programozni már nem az.
2014. dec. 14. 17:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Magyarul irok es nem beszelek te nagyon barom! Nem ertem miert nem tudsz a kerdesekre valaszolni es kifejteni bovebben a velemenyed ahogy kertem is. Ide jossz be irsz valami hulyeseget es jatszod az agyad!
2014. dec. 14. 17:54
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Hát azt most bebizonyítottad, hogy nem véletlenül melózol gyárban. :-D
2014. dec. 14. 17:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Jo trollkodni igaz? :)
2014. dec. 14. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem szégyen. Sőt. Többre lehet becsülni egy olyan férfit aki dolgozik becsületesen. Vannak lányok akiknél hátrány. De az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni.
2014. dec. 14. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:
24%
Troll vagy nem troll, te rögtön lementél a szintjére, sőt még alá kedves kérdező... Ezzel nem döntötted meg a gyárban dolgozókról kialakult sztereotípiákat.
2014. dec. 21. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!