Akkor most tetszem neki, vagy csak jo baratnak tart?
Van egy fiu osztalytarsam,akivel masodik eve jarok egy osztalyba.Mar tavaly is fura volt a viselkedes,azonban iden meg furabb lett.Elegge bunko stilusa van.Sokszor beszologat mindenkinek,de alapjaraton ellehet vele dumalni,mert egyebkent jofej.Az osztalybol a lanyok kozul talan csak velem van ugy jobban joba.Osztalykirandulason tavaly vegig velem volt es belefekudt az olembe is(mondjuk be volt rugva xd) .Szinte mindennap 'verekszunk' ami abbol all h hulyesegbol utogetjuk egymast,de csak poenbol,es nem durvan..Mostanaban azonban mindig ugy intezi,hogy kozbe megfogja a derekamat,vagy megolel..De persze mindezt ugy,hogy masnak ne tunjon fol.Multkor a kezemet fogta meg azzal az indokkal,hogy akar valamit mutatni,elotte pedig simogatta a combomat amikor egyik oran mellette ultem.Multkor csak a semmibol felajanlotta,hogy hazahoz kocsival.De nem is azzal jott suliba,szoval meg haza ment,es visszajott ertem.megbizik bennem,es ha szar kedve van vagy valami,azt mindig elmondja nekem.Multkor az egyik oran felelt es vegig engem nezett kozben pedig mosolygott,es a heten is valamelyik nap amikoe raneztem egyenesen a szemembe nezett es elmosolyodott.
Szerintetek tetszem neki,vagy csak tenyleg jo baratjat lelte meg bennem?
(elegge eltero a stilusunk,es mindig vannak neki beszolasai amikor fullos nokrol mutogat kepeket,hogy en miertnem nezek igy ki..)
16/L 17/F
Igen,erre már énis gondoltam,hogy az egója miatt nem..mert tényleg nagyon más az érdeklődési körünk is meg minden.És igazábol ugyvolt amikor rákérdeztem nála,hogy mondtam neki,hogy majd akarok vele valairől beszélni.És írta,hogy ajjajj asszem tudom mire gondolsz :'D én erre irtam neki,hgy nyugodj meg nem vagyok beléd szerelmes. És erre irtam,hogy fhu azthittem,hogy annál pedig nincs rosszabb,de úgylátszik van..
És itt konkrétan elküldtem akkor az anyjába őt meg a suliba se nagyon szoltam hozzá.
Jajj..És valamelyik tesin multkor nem tesiztem..És ő imád tesizni meg minden,de pont aznap elkezdett neki fájni a lába,ugyhogy egész órán ült és velem beszélgetett :D
Amugy köszi a válaszokat,mindenkinek megy a zöld pacsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!