Bioszrt kérdése:
Mi vonzhat az afro srácokban?
Figyelt kérdés
Mostanában meg akad rajtuk a szemem és mindig meg állapítom hogy helyesek, jó persze nem mindegyik de a legtöbb számomra az. De lehetséges hogy ez most csak egy hullám azért mert még nem voltam feketével? De nem tudom. Igazából aggódni nem aggódok miatt mert ha esetleg egyszer egy afro párom lesz nem fogom szégyellni mert szerintem nem a bőrszín számít.2014. dec. 12. 00:43
11/16 anonim válasza:
Az vonz bennük, hogy te egy jó esetben középszerű nő vagy és egy egzotikus pár által akarsz kitűnni a nagy szürke sz.rból.
12/16 A kérdező kommentje:
Hát ezt se mondanám a 183 centimmel már így is kitűnök, és nem mondanám csúnya lánynak magam még soha se kaptam olyan jelzéseket amik ezt sugározták volna.
2014. dec. 12. 01:17
13/16 anonim válasza:
"náluk gyakoribb vagyis sűrű a nemi betegséggel küszködő ember"
"De szerintem nem kén általánosítani"
Miért te most mit csináltál? xD
Azt észrevettem, hogy feketékre a legsötétebb csajok buknak(agyilag), a plázaragadozók, lehet az agyi sötétség miatt vonzónak találja a sötét bőrszint.
Egyébként jól szét lehetsz kúr*va, ha a 25-30 centis farokra azt mondod, hogy "nem hátrány", kb más nő sírva futna el, vagy te élvezed, ha a méhszájadat dugják?
14/16 A kérdező kommentje:
Hát én nem általánosítottam csak válaszoltam és közöltem hogy tisztába vagyok ezekkel a dolgokkal,de mint már elmondtam hogy nem minden fekete nemi beteg és agresszív erre értettem hogy ne általánosítsunk. Legsötétebb csajok, hmmm vicces én nem tartom magam ostobának és ha ismernél te sem, poénnak szántam de úgy látom komolyan veted mivel szépen érthetően elmagyaráztam hogy nekem nem a külső számít így a mértek sem. Mellesleg gratulálok a primitív beszólásaidhoz ;) "Egyébként jól szét lehetsz kúr*va, ha a 25-30 centis farokra azt mondod, hogy "nem hátrány", kb más nő sírva futna el, vagy te élvezed, ha a méhszájadat dugják"
2014. dec. 12. 13:54
16/16 A kérdező kommentje:
Nem nőies...nem dicskevésnek szántam, és idáig senki se panaszkodott hogy ne lennék elég nőies;) amúgy meg 3 olyan barátnőm is van aki velem egy magas az egyik még magasabb is nálam és rájuk se lehet azt mondani hogy férfiasak kimondottan szép magas lányos amúgy jó magasnak lenni 160centis barátnőim mindig panaszkodnak hogy legalább 10 centit adhatnánk nekik a magasságunkból szóval nem igaz amit írtál, csók :* :D
2014. dec. 12. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!