Bioszrt kérdése:
Mi vonzhat az afro srácokban?
Figyelt kérdés
Mostanában meg akad rajtuk a szemem és mindig meg állapítom hogy helyesek, jó persze nem mindegyik de a legtöbb számomra az. De lehetséges hogy ez most csak egy hullám azért mert még nem voltam feketével? De nem tudom. Igazából aggódni nem aggódok miatt mert ha esetleg egyszer egy afro párom lesz nem fogom szégyellni mert szerintem nem a bőrszín számít.2014. dec. 12. 00:43
2/16 anonim válasza:
Tul jok .. :DD en is igy vagyok ezzel:D
3/16 A kérdező kommentje:
1.. Ne :DDD
2014. dec. 12. 00:48
4/16 anonim válasza:
Az hogy szokatlanok számodra ezért különlegesnek látod őket.
5/16 anonim válasza:
egzotikusnak gondolod ezeket az import cikkeket.Remélem az Aids,és a nagy állas is bejön majd,egész jól nevelik a nőket illemre egyébként.
6/16 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal lehet hogy náluk gyakoribb vagyis sűrű a nemi betegséggel küszködő ember. De szerintem nem kén általánosítani egy fehértől nem kaphatok el betegséget ? egy fehér nem lehet agresszív és olyan aki megüti a nőket ? dehogynem szerintem érdemes ezen elgondolkodni, és most ezzel nem őket védem mert tény és való hogy náluk gyakoribbak ezek a dolgokat. amiket elmondtál.
2014. dec. 12. 00:58
7/16 anonim válasza:
A huszonöt centis farkuk tudata.
8/16 A kérdező kommentje:
7.. az már egy mellékes dolog de nem hátrány ;)
2014. dec. 12. 01:02
9/16 anonim válasza:
"mellékes dolog"... Aha persze... :D
Nyílvánvaló hogy az ez az elsődleges szempont
10/16 A kérdező kommentje:
Nem igaz akkor mondhatom azt is hogy nekem azért jönnek be a 190cm feletti pasik mert azoknak tuti hogy nagy, de nem biztos mint ahogy a négereknél sem.
2014. dec. 12. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!