Kompenzálhatom a ronda fejem, ha jó az alakom?
Figyelt kérdés
Oké, a mellem kicsi, azért pont nem fogom megműtettni magam, de a testem többi részével szerintem semmi probléma. Az arcomon viszont nem tudok változtatni, az úgy ocsmány ahogy van. A kérdés tehát az, hogy lehet-e kompenzálni egy undorító fejet jó alakkal. Persze nem csak a külső dönti el, hogy működhet-e, ezért tegyük fel, hogy belsőleg is minden okés. Csak az az arc...2014. dec. 10. 18:27
11/23 A kérdező kommentje:
#9 Nem, én már régen nem áltatom magam :D Szeretek tisztában lenni magammal és az adottságaimmal minden téren.
#10 Akkor kérlek áruld el, hogyan döntöd el, hogy kinek adsz esélyt és kinek nem?
2014. dec. 10. 18:51
12/23 anonim 

válasza:

Ha tényleg ronda, akkor kompenzál valamennyit, de komoly kapcsolatra hajtók esetén nem teljes mértékben. Alkalmiaknál max. megfordítanak.
13/23 A kérdező kommentje:
Akkor komolya kapcsolatra nincs esélyem :S Alkalmi meg nagyon nem az én világom :D
2014. dec. 10. 19:11
15/23 anonim 

válasza:

Nem azt mondtam, hogy nincs esély, csak ténylegesen jelenthet valamekkora hátrányt.
16/23 anonim 

válasza:

Csak úgy tudnék válaszolni ha küldesz nekem képet magadról
17/23 anonim 

válasza:

A fent leírtak alapján neked feltétlenül adnék esélyt. Nálam 3 hibátlan helyesírással leírt sor és a "belsőleg is minden okés" übereli az undorító fejet (amiről szerintem amúgy is csak te gondolod, hogy undorító).
(#10 voltam)
18/23 anonim 

válasza:

Tuti valami ilyesmi arca van a kérdezőnek: [link] Inkább az önértékeléssel lehetnek ott gondok, mint az arcával. Amúgy még ő is felhozza, hogy kicsi a melle. :D Istenem! Hányszor mondjuk még el, hogy imádjuk a kis cickókat?
19/23 A kérdező kommentje:
Nem, ezek közül egyikre se hasonlítok, ők abszolút szép nők
2014. dec. 10. 20:14
20/23 anonim 

válasza:

Tudod, sorozatosan meg szoktam lepődni azon, hogy külsőre teljesen korrekt nők szoktak panaszkodni arról, hogy mennyire elégedetlenek önmagukkal, a testükkel a mellükkel, az arcukkal, a lábukkal stb. Gőzöm sincs, milyen az arcod, nem is lényeges tulajdonképpen, de akinek nem jössz be így, kereken, teljes egészedben, az nem érdemel meg téged. Fogd fel így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!