Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A meleg férfiak szeretik a...

A meleg férfiak szeretik a 14-15 éves korosztályú fiúkat?

Figyelt kérdés
Az az igaszság hogy nekem az idősebb férfias férfiak jönnek be (pl:19-29) de nem tudom ilyen korban van e esélyem ilyen palit találni.Ne hurrogjatok le de az is bejön ha pl gazdag,van lakása, jó munkája ..stb(amugy passzív vagyok)

2014. dec. 10. 18:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Utsó, az emberek többsége nem orbánráhel... Hogy "saját erejéből" megteremtse az exisztenciát még kiskorában. :)
2014. dec. 20. 14:14
 22/35 anonim válasza:

Utolsó, az nem exisztencia, hanem egzisztencia, de ha tévednék javíts ki.:)

Orbánráhel? Ugye ezt csak viccnek szántad?

Soha életemben nem voltam fidesz párti és nem is leszek...

Egyébként, hol írtam azt, hogy én a saját erőmből teremtettem meg? Nem azt mondtam, hogy én teremtettem meg csak azt, hogy van sajátom. Az mindegy, hogy hogyan, de van.:) És igen ez nem sikerülhet mindenkinek, főleg nem ennyi idősen? Na de attól még nem kell általánosítani, hogy max 50 éves korra, mert ki vétel mindig akad.

Lehet nem a saját erőmből dolgoztam meg érte, de 18 éves koromra lett saját házam és kettő autóm. Csupán be jött az élet...És mielőtt bárki mondaná, nem apuci-anyuci vette egyiket sem nekem, csak tudni kell jól forgatni a lapokat!

2014. dec. 20. 14:48
 23/35 kovpet ***** válasza:

Én bőven nem vagyok még 50 (igaz, már 18 sem, sajnos) és nekem is megvan már az egzisztenciám, pedig szegény családba születtem. Sok tanulás után több éves szorgos munkával, majd vállalkozással.

Tehát nem lehetetlen.

2014. dec. 20. 15:23
 24/35 anonim ***** válasza:

18 éves lapforgató:)

Te még szerencsejátékon sem játszhattál 18 éves korod alatt:D

Miről beszélsz?:D

Még lottó szelvényt sem adhatsz fel:D

2014. dec. 20. 15:51
 25/35 anonim válasza:
Utolsó...:) 18 évesen miért is ne lehetne? Kicsit el vagy tájolódva...de amúgy senki nem beszélt a szerencsejátékról, még jó, hogy képben vagy. ;)
2014. dec. 20. 17:53
 26/35 A kérdező kommentje:
dejó hogy ezt itt beszélitek meg
2014. dec. 22. 13:20
 27/35 anonim ***** válasza:
0%

Senki nem mondta, hogy lehetetlen.. lehetnek extrém példák, exotikumok.. mexállott szerencsejátékosok, tippmixesek.. Magyarhonban sokan forgatttyák ügyesen a lapokat. Mixát is megírta a Rokonokban...

Ez van. Mexox vagy mexöx.

A hozzászólás talán úgy érthetőm hogy általában nem jellemző a gyerekkorban is kiterjedt exisztencia.

De a kérdésre továbbra is azt válaszolom, hogy bár a lex hungaricus szerint nem pedofília, azért valahol mégiscsak annak gondolom, hisz sok fiatal még kifejletlen ennyi idősen ahhoz, hogy egy idős férfi mexexelje... mégis sok kissrác mexereti az érlelt faxt és összefexik vele. Jogilag megvan erre a lehetősegge, ám én képtelen lennék már így 23 évesen kvázi kisfiúkat fogdosni... Annyi idősen is már inkább a huszon- harminconéves srácokról, férfiakról álmodoztam. :D

2014. dec. 22. 13:42
 28/35 anonim válasza:
Amúgy kérdező! Igaz még nem vagyok 19, de közel állok hozzá, de még akkor is csak 18 vagyok, de igen bejönnek a 14-15 éves fiúk... De szexelni nem szexelnék velük még egy ideig biztos...kapcsolaton kívül nem szexelek, az nem az én stílusom, de a kapcsolatban is el kell telni egy kis időnek, hogy el jöjjön az ideje!:D
2014. dec. 23. 15:03
 29/35 kovpet ***** válasza:
Én azért nem dobnék ki az ágyamból egy cuki 15 évest, az biztos :)
2014. dec. 23. 15:12
 30/35 anonim ***** válasza:
kovpet: engem is izgatna a dolog, de van bennem egy kis erkölcsi rosszérzés, szabad-e elcsábítani egy kissrácot.
2014. dec. 23. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!