A meleg férfiak szeretik a 14-15 éves korosztályú fiúkat?
Fúj fúj fúj főj fúj fúj fúj. Fúj.
Lány vaok, és nem utálom a melegeket... Nincs veletek semmi bajom, de attol még valahogy undorodom 1 picit mert én nagyon vizuális vagyok, és rögtön mindent elképzelek. :S
Hogyha 14-15 éves vagy mint én is, és egy nálad idősebb férfira vágysz úgy, akkor nagyon remélem hogy egy életre börtönbe fog (ő) kerülni!
A pedofiloknak igen. (Tudom, hogy a törvényben 14 az alsó korhatár, de 14 évesen még akkor is fejletlen az egyed.)
Bár lehet, hogy ma már gyorsabban fejlődik mindenki... Én 14 évesen még azt sem tudtam, hogy van ilyen, hogy aktív-passzív... Szóval kicsit félelmetes ez a jelenség.
Nos, maga az, hogy az idősebbekre buksz nem gond. Én is azokra bukom. Habár én 18 vagyok xd Viszont én nekem is a 20 feleti korúak jönnek be, egészen 28ig kb. De lényegtelen ez most.
Az sem gond h bejön az, bár ahogy te írtad félreérthető h pénze van. Ezt inkább úgy fogalmaznám én magamból kiindulva, hogy tetszik ha ez a korú srác már úgymond szinte kész felnőtt ember, ezt úgyértem, hogy nem mindenben anyuci engedélyét és egyetértését keresi, van saját akarata, amit érvényesít. NEm az, hogy egyedül éljen, az se baj, sőtt az pozitív, de nem gond. Nekem is vannak olyan dolgok amik "előnyök", mert bejön és sokat dob az illetőről alkotott képben. Például, mostani párom ugyan még otthon lakik (21éves) de magának most, főz, vásárol stb, saját kocsija van, és tanul. Ez csupán azt tükrözi nekem, hogy akar önálló lenni, de még nem kivitelezhető a különköltözése.
A párkapcsolat másik pontja, ugye ami két ember közt azzzzz már más tészta. Én speciel, e téren olyan voltam, hogy 17 évesen voltam először a mostani párommal. A találkozástol számított 1 HÓNAP múlva engedtem hogy simogasson :D És 2 HÓNAP mulva engedtem magam át neki. :) Mint kiderült, neki ez nagyon jó volt, és mint mondta is, hogy szerencsésnek érzi magát h rámtalált. De mindenki más, szerintem azzal éld át először, ha mondhatok ilyet, akit szeretel és ő is szeret téged. Akkor felejthetetlen élményed lesz ;) Sztem meg a kor itt nem számít, ha az ember szereti a másikat :D
minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!