Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány aki nem...

Van itt olyan lány aki nem cigizik? : D

Figyelt kérdés
Nagyon sok olyan lányt látok aki szívja, szerintem ennél nincs nagyobb igénytelenség :/ van itt olyan lány aki hasonló véleményen van és ismerkedne? :)
2014. dec. 10. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
nincs..
2014. dec. 10. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Van, de azok is a cigis pasikhoz vonzódnak mert menő ahogy bagóznak.

Szivar még menőbb.

2014. dec. 10. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem cigizek, nem tetszik a szaga
2014. dec. 10. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Sosem cigiztem, de nem akarok ismerkedni.
2014. dec. 10. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Èn se szeretem a cigit..egyáltalán nem menô, foleg egy 14eves kezében. Szerintem se mutat jól, fõleg egy csinosan feloltozott lányon. De szerintem fiúnak se menõ..baratom is cigizik (bár nem sokat:)) de van, h ki sem megyek vele, ha cigizni megy ki.
2014. dec. 10. 15:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem kell összejönni olyannal, aki dohányzik, ha téged zavar.

De nem minden esetben igénytelen.

Az, aki méterekre bűzlik az állott füstszagtól, és a lakása, tárgyai, ruhái szintén, az valóban az.

De most komolyan, minden szál cigi után parfüm, rágó, ha lehetőség van, kézmosás, + nem is olyan fajtát szívok, ami az az igazi kimondott elviselhetetlen szagú.

Semmilyen cuccomon nem lehet érezni. És nagyon sok ismerősömnek szintén nem, mert odafigyel, nem igénytelen.

De ismerek olyat, amiről fent írtam, nem lehet a közelében megmaradni.

Azért a kettő közt van különbség.

2014. dec. 10. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Pfujj de utalom azokat akik cigiznek...... meg a szagatol is rosszul vok nem h a latvanyatol
2014. dec. 11. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!