Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki akinek van internetes...

Valaki akinek van internetes társkereső tapasztalata tudna tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el egy internetes társkeresőn ismerkedni.

Eddig nem sikerült sokat ki szűrnöm, hogy mit kéne, vagy kellene írni a másiknak, mert nem mindig válaszolnak.Ha válaszolnak is pár levél után el tűnnek. De most van ez a lány és hát, el olvastam az adat lapját és hát sok közös van bennünk és írtam neki.Aztán rá kaptam is a választ aztán beszéltünk, elég szimpatikus és szerintem én is neki mert válaszol meg tesz fel kérdést. Elég ritkán van fönt és elég kevés levelet váltunk, de ez nem tudom miért van és most 2 hét alatt 2 levelet váltottunk. Várjak-e még vele?Vagy írjam meg, hogy én mit gondolok, hogy ha fellép lássa és máshogy vélekedjen és többet beszéljünk!:(

2014. dec. 9. 23:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Megakarna ismerni, adna neked facebook elérhetőséget esetleg telefonszámot, vagy csak fussunk össze egy kávéra/teára valamikor... Két hét alatt két levél, nem igazán érdekled...
2014. dec. 9. 23:42
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

Ezzel csak az a gond, hogyha személyesen nem tudsz ismerkedni, interneten még kevesebb rá az esélyed...

17/L

2014. dec. 9. 23:43
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
szar az egész
2014. dec. 9. 23:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha két hét alatt két levél, akkor nem érdekled igazán, bocs.

Tapasztalat: általában több nickjük van, ha le akar rázni, a legjobb duma, hogy ritkán jár, közben meg a másikon levelezik másokkal, hogy ne lásd, hogy mégis fellépett.

Aztán csak addig beszél veled, amíg nem jön egy új, izgalmasabb. A nők általában több tíz levelet kapnak naponta ezeken az oldalakon, amiből ők válogathatnak kedvükre.

2014. dec. 9. 23:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Előtte volt több levél váltás.Meg már feldobtam hogy találkozunk, bele is ment.Csak aztán, eltűnt vagyis keveset van fent és nem tudom miért.
2014. dec. 9. 23:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Na hát ez az, akkor meg pláne. Vedd úgy, hogy ejtve vagy.
2014. dec. 9. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!