Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találka.hu társkeresőről van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találka.hu társkeresőről van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről az oldalról, valaki már megtalálta itt a párját?

2013. jan. 25. 09:19
 1/10 anonim ***** válasza:
A net az egy csőd ha átlagos kinézeted és jövedelmed van.
2013. jan. 25. 09:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Sok átlagos kinézetű, jövedelmű találta meg itt a párját. Ezért is kérdeztem.
2013. jan. 25. 09:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Mármint a neten.
2013. jan. 25. 09:46
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Igen ismerem azt a városi legendát. Nekem nem jött be, nem válaszoltak, akivel meg találkoztam az nem jött be élőben. Aztán ott vannak a kép nélküliek, akik amikor aztán küldtek, mindjárt megértettem miért nem raktak ki.
2013. jan. 25. 09:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát igen... elég gyanús, ha valakinek nincs képe. Az illető vagy nem túl szép, vagy pedig nem akarja, hogy az ismerősei rábukkanjanak, v. felismerjék különböző okok miatt.
2013. jan. 25. 10:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is fent vagyok a találka.hu-n, de eddig még nem akadt senki. :/ 43/F
2013. jan. 25. 11:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmmel itt ismerkedtem meg. 4 hónapja vagyunk együtt. Áldott legyen a Találka.hu :)
2013. jan. 25. 11:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hú asszem ott ismerkedtem meg egyik volt barátommal több mint 4 évvel ezelőtt. 9 hónapig voltunk együtt, de a mai napig barátok vagyunk =)
2013. jan. 25. 15:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Pár éve nagyon jó oldal volt még... Megismertem ott egy nagyon helyes férfit, csak sajnos messze lakott, aztán lett valaki akivel 1 év lett, de bár sose találkoztam volna vele...

Ma már szinte semmi élet nincs a találkán, egy időben prémium rendszer volt (akkor tették tönkre) most ismét ingyenes de... valahogy már nem a régi:)

2013. jan. 25. 20:24
 10/10 A kérdező kommentje:

Tegnap letöröltem magamat az oldalról... Kicsit elegem lett abból, hogy nálam jóval több, mint 10 évvel idősebbek kerestek meg. Valaki még pénzt is ígért, ha lefekszem vele... Utána meg 2 csaj is rám mozdult egy elég morbid üzenet és flört kíséretében (pedig egyértelműen ki volt írva, hogy heteró vagyok, ha szórakoztak, akkor meg menjenek a ...-ba). Na, mondom ebből elég volt. Persze beszélgettem pár rendes sráccal is, de ők meg minimum 200 km-re laknak tőlem, úgyhogy hagytam az egészet a fenébe.

Én meg nem fogok fizetni egy olyan szolgáltatásért, ami azzal jár, hogy mindennap ott kell ülnöm a gép előtt és "vadászni" a jelölteket. Ez volt már amúgy a 3. próbálkozásom a társkeresőkkel. Azt hiszem maradok annál, hogy élőben próbálok meg ismerkedni, csak nem könnyű, mert mostanában már mindenki otthon punnyad a gép előtt (tisztelet a kivételnek).

De azért köszönöm mindenkinek, aki megírta a véleményét.

2013. jan. 26. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!