Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Társkeresőről miért tűnnek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőről miért tűnnek el a csajok pár nap alatt miután regisztráltak?

Figyelt kérdés

Annyi jó csaj regel nap mint nap de hiába mert többször nem jönnek fel, így meg hiába írok nekik.

Ha van is 1-2 aki visszajár az is csak pár napig és utánna annyi.

2012. dec. 27. 15:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Melyik társkeresőn?
2012. dec. 27. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Úgymond vevőcsalogatók.
2012. dec. 27. 15:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Bármelyiken, nem vevőcsalogatóknak nénznek ki, szerintem meggondolják magukat v vmi ilyen lehet a háttérben.
2012. dec. 27. 15:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Vagy mert olyan gyorsan elkelnek.
2012. dec. 27. 15:51
 5/10 A kérdező kommentje:

Kizárt :D

Egyébként lovebox-on ott szinte csak ilyen van, pedig ott nagyon sok a jó csaj.

2012. dec. 27. 15:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Mondhatok egy tanácsot?

FELEJTSD EL A KERESŐKET! Zsákutca mind! Amelyik csaj oda reggel, az általában vagy stikkes kicsit, vagy nagyon válogatós (épp ezért van fent,nagy a választék), vagy túl szép, és túl hamar "elkel"...

Hidd el! Közel 2 év tapasztalata beszél belőlem, és ha nem írtam ez alatt legalább 500 nőnek, akkor egynek sem! 3 randi lett összesen eddig, gondolhatod, h sikertelen. Szóval max 1-2 hetente felnézel, és írsz pár neked tetsző lánynak, és vársz. De jobban teszed, ha inkább élőben próbálkozol e mellett, mert nagyságrendekkel több az esélyed!

29 F

2012. dec. 27. 16:09
 7/10 A kérdező kommentje:

De itt sokkal nagyobb a választék mint élőben, abban viszont egyetértek h elég sok akivel van vmi gáz.. de élőben sem hinném h jobb a helyzet.

Elég sok lány írkál nekem de azok mind az a "kösz de inkább nem" kategória. Egyébként eddig élőben nyomtam de ott még rosszabb volt.

2012. dec. 27. 16:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Elmondom én neked! Szerintem azért, mert nem gondolják komolyan az ismerkedést. Csak azért vannak ott, hogy önbizalmat gyűjtsenek. Nagyon jól tud esni, hogy mindenki oda van érted, üzeneteket küld, luv-okat küld stb. De annyira nem gondolja komolyan, hogy ismerkedjen is. Az is lehet, hogy benne van egy kapcsolatban.
2012. dec. 31. 21:48
 9/10 anonim ***** válasza:
mármint olyan kapcsolatban, ahol nem kapja meg ezt a törődést, odafigyelést, és itt pótolja. De a megszokottból nem mer kilépni egy idegen kedvéért. fél attól, hogy egy újjal még rosszabb lenne a helyzet, mint a meglévővel. Mert a hapsikról is nagyon rosszat hallani,hogy mindenki csak egy ideig akar ismerkedni, szórakozni, aztán komoly kapcsolatot nem akarnak egy idő után. Több férfi keres csak szexet, mint nő. Azért a nők nagy része, még ma is többnyire a szerelmen túl házasságról, boldog életről, és gyerekről ábrándozik.
2012. dec. 31. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem ez lehet az oka. A singlikről nem tudok, őket nem ismerem, hogy ők mit akarnak, és hogy milyenek a társkeresős szokásaik.
2012. dec. 31. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!