Hogyan lehet előre kiszúrni azt ha egy agresszív emberrel van dolgunk?
Mik az ismertetőjegyei a bántalmazó ffiaknak, ill milyen korai árulkodó jelek vannak? Mennyi ideig működik az alakoskodásuk és mivel/hogyan tudnak megtéveszteni másokat? Milyen jelekre érdemes odafigyelni a kapcsolat korai szakaszában? Egyszer már megégettem magam, és nem szeretném mégegyszer. Hallani olyan történeteket bántalmazott nőkről ahol csak évek után kattan be a férfi és kezdi bántani a párját. Mégis hogyan lehetne ezeket már az elején kiszűrni?
Köszönöm a valaszokat!
N
Igaza van az utobbi valaszolonak a 3as tenyleg sztereotipizalt kicsit!
Mint mnondtam egy 170 cms 60 kgs gyerek is lehet agressziv..
ezek nagyon agresszív dolgok,mert rászól a tesójára?
amúgy meg sehogy,nem csak agresszívan lehet valaki agresszív,hanem nyugodtan is.
Most mondd, hogy nem agresszív az amit körbeírtam a #3-ban
Íme egy példa. Kopasz, katonaruha, nyakába lánc...
Regebbi parom a kutyaval kezdte a bantalmazast mikor az meg kicsi volt... ha bepiszkitott akk eleg durvan elverte volth en akadalyoztam meg ne fojtsa meg szerencsetlen kutyat..kesobb engem is fojtogatott.
mostani parom se szereti a kutyamat annyira de kozoltem vele h ha bantani meri kest allitok a hataba(milyen agressziv vagyok) ezert nyiltan nem meri bantani, de volt mar h ejjel odebb tolta az agyban a kutyat (nem epp kedvesen a labaval..) es en eszrevettem...a sajat lakasomban had dontsem mar el en h hol alszik a kutyam! Es hiaba mondtam h hagyja, odebb taszigalja..
Ezután az összes magyar honvéd eláshatja magát. :DDD
Amúgy viselkedéséből tudsz következtetni,de lehet csak konfliktuskezelési gondjai vannak.Küzdősport,kiképzés,pszihológus,szeretet segíthet.Ha pedig bántalmazna,akkor hagyd ott...
Itt ez az olvasmány jól összefoglalja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!