Történt már veletek olyan, hogy a lány kezdeményezett? Vagy lányok ti kezdeményeztetetek már?
Figyelt kérdés
Pontosan, hogy történt? Összejöttetek végül? Mit gondoltatok a lányról?2014. dec. 9. 18:26
11/21 anonim válasza:
Történt, de egyrészt rohadt csúnya volt, másrészt volt barátnőm. De egyébként elég nagy plusz pont nálam, ha egy lány mer kezdeményezni.
12/21 anonim válasza:
eddig csak ilyen volt, már 4x.
én nem vagyok elég bátor :D
3 be is jött volna nekem, de ez mind buliba volt és csak jól akarták magukat érezni a lányok, mondjuk én is jól éreztem ilyenkor magam
13/21 anonim válasza:
1x volt de sajna nagyon ronda volt.
15/21 anonim válasza:
Na meg is érkezett a lepontozás....ha összejöttem volna a csúnya lánnyal akkor pozitív értékelést kapok? :D
16/21 anonim válasza:
Mindig én kezdeményeztem és sikerrel/L
17/21 A kérdező kommentje:
Érdekes sztorik is vannak:D
(én mindenkit felpontoztam)
2014. dec. 9. 19:20
18/21 anonim válasza:
én így tettem, és most fogok hozzámenni a kiszemelt fiúhoz:-)
19/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Sok boldogságot :)
2014. dec. 9. 19:57
20/21 anonim válasza:
Volt, de annyira megijedtem mert annyira szép volt, hogy számot elfelejtettem kérni és nem lett semmi mert sose láttam többet. \slap myself\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!