Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan "jelezzem" neki?

Hogyan "jelezzem" neki?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba.szelíd kedves vidám lány.Hogyan utaljak rá hogy szeretem,hogy kozeledjek felé?

2014. dec. 9. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Ahj úgy bírom ezeket a kérdéseket..:/

Ha szerelmes vagy belé,és még nem közeledtél felé, akkor most mivan? Hogy lehetünk úgy szerelmesek valakibe, hogy nem közeledtünk még felé? Magyarázd már el légyszives!

2014. dec. 9. 16:23
 2/7 anonim válasza:
szerintem hívd el randira
2014. dec. 9. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha már nagyon jóba vagytok akkor valld be neki, ha pedig még nem ismeritek egymást annyira hívd el randizni.
2014. dec. 9. 16:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Randizni milyen helyre?
2014. dec. 9. 16:35
 5/7 anonim válasza:

NE MOZIBA OT NEM LEHET BESZÉLGETNI!!!!!!

park, állatkert, vagy híd meg pl egy sütizni

2014. dec. 9. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Első lépésben keresd meg a tökeidet, hogy egyáltalán beszélni merj vele. Ha ez megvan, beszélgess vele. Beszélj bármiről,, csak ezt a bevallást hagyd a csudába. Beszélgessetek, ismerkedjetek. Figyelj rá, annyira, hogy el tudd ismételni, amit mond, és jegyezd is meg. Ez fontos! Ha bármikor tudsz idézni tőle, azt fogja érezni, hogy figyelsz rá. Hogy fontos neked. Ha ez megvan, írj nekem privátot, és további útbaigazítást adok.
2014. dec. 9. 16:43
 7/7 anonim válasza:
helyesírás 1-es
2014. dec. 9. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!