Honnan tudhatnám egy srácnál, hogy tényleg tetszek-e neki? Ha igen, akkor, hogy jelezzem?
Annyira jól néz ki, hogy nem tudom elhinni, hogy tényleg bejövök neki. Azt gondolom "Áh, túl jó, hogy igaz legyen!". Pedig elég egyértelmű, hogy flörtöl velem. De igazából én kicsit még mindig zöldfülű vagyok ebben az ismerkedés témában, úgyhogy nem tudom...
A másik gondom, hogy túl közömbösnek tűnhetek neki, mert annyira zavarba tudok jönni már csak attól, hogy rám mosolyog (arról nem is beszélve amikor kacsingat:)), hogy inkább kerülöm a tekintetét. Mit csináljak, hogy jelezzem neki, hogy nekem nagyon is bejön?
17/L
Én még csak 15 vagyok de ne aggódj szerintem aranyos ha egy lány zavarba van tőlem :$$ emiatt ne aggódj nem az állásod múlik azon ha vele vagy.. és nem függ össze azzal hogy néz ki a srác és hogy ki jön be neki. Ne aggódj emiatt. Ha ennyire biztosak a jelek, akkor kérdezz rá! Ne hagyd elmenni mert szívtam meg már így párszor! ne legyl "Fostos" (:D)
abból soha nincs baj ha tudja egy fiú hoogy mit érzel iránta.
Amúgy diákmunkás munkahelyemen ismertem meg, szóval bár tényleg nem az állásom függ rajta, de furi, hogy pont ezt írtad.:D Azért is nem tudom elhinni, hogy pont én, mert jobbnál jobb korombeli csajok dolgoznak ott, tehát bőven lenne választéka.xD
Hát ez a kérdezek rá ötlet, azért elég meredek nekem, de lehet, hogy valahogy ráveszem magam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!