Ez azt jelenti, hogy szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Életemben egyszer voltam szerelmes,de az is csak ilyen fellángolás volt(az is kár volt),mert elég durván átvert.Most van egy személy,akit nagyon megkedveltem,mindenről tudok vele beszélgetni,van csomó közös tulajdonságunk,mindent megbeszélünk.Sokszor eszembe jut a nap folyamán.Mikor nem tudunk beszélni pár napig,akkor meg hiányzik.Szeretem őt és fontos nekem.Párszor már volt nézeteltérés köztünk,de meg tudtuk beszélni.Az mondjuk zavar,ha össze veszünk,akkor mindig én vagyok az,aki bocsánatot kér,meg keresi a másikat.Nem akarok hülyét csinálni magamból,hogy futok utána.2014. dec. 8. 15:15
3/4 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Ő tudja, hogy te mit érzel iránta? Szoktatok találkozni vagy ezek csak chat-es beszélgetések? Ha fontos neked, tudjon róla!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Én 21 ő 23!Tud róla,hogy mit érzek iránta,ezt már megbeszéltük.Találkozni szoktunk,de nagyon ritkán.Telefonon szoktunk beszélni,de nem sokáig mert nagyon nincs témánk.Chaten szoktunk beszélni,de inkább hétvégén.
2014. dec. 8. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!