Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmes vagyok az osztálytár...

Kicsipa kérdése:

Szerelmes vagyok az osztálytársamba csak van vele egy kis baj. Tudnátok segiteni? Bővebben lent.13/L

Figyelt kérdés
Szóval,én szeretem őt és ő is szeret engem,csak hogy ő ezt nem mondja ki csak leirta,és szóban,személyesen nem mondja el.Amikor kicsit puhatolóztam akkor meg csak rávágta,hogy "Hát tudod hogy szeretlek."Erre én nem sok mindent tudtam reagálni.Most mit tegyek?Szerinte igy elég?Miért nem kéri,hogy legyek a barátnője?Ja és az a baj,hogy nem mondhatom el senkinek,ezt mivel az ő legjobb barátja is szerelmes belém,és ő meg nem mondta el neki,hogy ő is engem szeret és én is őt.Leginkább 13 év körüliek véleményét várom!Előre is köszönöm!!!:)(csak azért hát ha ők is igy gondolkoznak,mármint a fiúk)

2014. dec. 5. 17:07
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
Ezekről a 12-13-14 éves szerelmekről felnőtt fejjel olvasni elég vicces:D
2014. dec. 5. 17:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget!
2014. dec. 5. 17:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nagyon zavar hogy nem mondja ki, mondd neki hogy ne szégyelljen már, talán akkor elgondolkozik mennyire vagy fontos neki.
2014. dec. 6. 23:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,lehet ezt kéne tennem.
2014. dec. 7. 07:51
 5/10 anonim válasza:
verd ki neki a kis minimoriszát!!! viccet félre téve... mond neki: nem csak írnia kéne arról, amit akar...hanem tennie is kell,hogy elérje azt...így semmi értelme nincsen mert ő csak 1 kis lúzer aki miatt elhalaszthatod a Ő-t XD... hanyagold a csávót beszéljél a barátjával... aki fülig szerelmes beléd (baráti szinten... erről a haverjának nem kell tudnia[annak aki nem mer oda menni hozzád]) hívd fel a figyelmét rá,hogy helyette mással beszélsz... ne tartsad vele a szemkontaktust ne is köszönj neki... majd keresni fog mert bántani fogja,hogy a legjobb barátjával beszélgetsz vele meg nem... aztán szép lassan történnek a dolgok... kb 3napig hanyagold a gyereket...
2014. dec. 8. 17:45
 6/10 anonim válasza:
várj pár évet, és már nem is fogsz emlékezni az egészre :)
2014. dec. 8. 17:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget!!!Holnaptól kezdetét veeszi a NAGY TERV!!!!!:))))))
2014. dec. 9. 15:47
 8/10 anonim válasza:
Sok sikert a forditot pszichológiai be szokott vallni figyelem felkeltesnel (y)
2014. dec. 11. 23:32
 9/10 smbence válasza:

Mond meg neki hogy döntsön.

Ha nem tud felvállalni, nem érdemel meg téged:)

2014. dec. 15. 19:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!Most már együtt vagyunk és ez nektek is köszönhető mert megfogadtam a tanácsaitokat!Köszönöm szépen!!!:)))))
2014. dec. 19. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!