Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha sokat segít nekem egy fiú,...

Ha sokat segít nekem egy fiú, akkor tetszem neki?

Figyelt kérdés

Sokat segít nekem, pedig alig ismer, és tudja hogy lenne más is, aki segít... mégis magától felajánlja, hogy segít. Legutóbb 1-2 órát vacakolt vele, mire sikerült megoldania, amit kellett, és nem vár érte semmit. Akkor tetszem neki? Vagy lehetséges, hogy csak szimplán kedvességből felajánlja többször is?

20/L

2014. dec. 8. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül.
2014. dec. 8. 13:36
 2/5 To7ka ***** válasza:

Igen, tetszel neki. Hosszabb távon azért korrekt tisztázni, hogy mi a helyzet. Korábban is volt egy kérdező, aki nagyon besértődött mikor többen írtuk, hogy igenis egy pasi (akinek nincs sikere a nőknél) a legapróbb jeleket is biztatónak veszi, és azt reméli (minél több időt töltesz vele együtt), hogy lesz köztetek valami. Láttam már ebből fura dolgokat is, teljesen agyament reakciót a sráctól amikor kiderült, hogy még sincs kölcsönös vonzalom..-.-

No de kicsit előrerohantam, a lényeg, hogy természetesen ha ennyi időt fordít rád, akkor tetszel neki. Ha kölcsönös azt is érdemes előbb utóbb megbeszélni, ha nem, ne habarodjon beléd túlságosan..:)

2014. dec. 8. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt várja,hogy a testeddel fizess:/
2014. dec. 8. 13:40
 4/5 To7ka ***** válasza:
Mert melyik az az opció, amikor egy srác nem kér semmit viszonzásul, és órákat tölt azzal, hogy segítsen egy lánynak, de nem tetszik neki a lány? Én nem tudok elképzelni ilyen szinttű önzetlenséget... Persze, ha cserébe meghívja a lány egy kávéra, vagy vesz neki egy tábla csokit, stb. Akkor esetleg baráti alapon oké és korrekt, legalább a srác is gyakorol többet. De ez erősen ritka...
2014. dec. 8. 13:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem szenvednék órákat egy ismeretlen csaj cuccaival, ha nem tetszene. Szóval elég valószínű :)

21/F

2014. dec. 8. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!