Gáz, hogy ha ez után felejtem a csajt?
Van egy lány diákmelón ismertem meg. Többször összefutottunk, majd bejelöltem facebookon. Megbeszéltük, hogy találkozunk. Felvetettem a hétvégét, mire ő azt mondta, hogy beteg, meg tesóra kell vigyázni. Megértem, persze, csak fura, hogy az egyik este (amire azt mondta, hogy nem jó) nekiállt felpakolni facebookra, hogy itt meg itt van, és az ott készült képeket is, amin épp egy barátnőjével pózol. Most nehogy azt gondoljátok, hogy én ilyen megrögzött facebbok felhasználó vagyok, aki egész nap előtte ül, és megállás nélkül adatlapját bambulja, de mikor frissként ezek megjelennek, az azért kiszúrja a szemem.
Ti mit tennétek? Keresnétek még, vagy nem? Lányok, csináltatok már hasonlót?
Az zavar igazából, hogy nem azt mondta, hogy már foglalt az estéje, mert barátnőzik, hanem hogy ilyenekkel rázott le.
bocs, de ez kicsit üldözési mánia. Simán megbetegedhet valaki egy pillanat alatt (pl én ezt mondanám akkor is ha megjön a menstruációm mert olyankor random olyan fájások törnek rám, hogy hiába lenne kedves a pasi, figyelni se óm tudnék rá).
Szóval ez most egy eset. Legyél kicsit megértőbb, de ha mégegyszer valami kifogással jön elő, akkor méf hagyd a francba.
21/L
szerintem hagyd. az még rendben is lenne hogy nem akart aznap találkozni. de hazudni minek?
én nem kezdenék olyan pasival aki ilyet tesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!