Csak én találom teljesen értelmetlenek az ismerkedést?
Megismerkedtem egy lánnyal minden jó volt folyamatosan beszélgetünk chaten.
Ma viszont nem tudtam elmenni egy randira és erre mit csinál a lány??Beszervez magának egy randit egy másik pasival és még meg is üzeni.Pár óra múlva megüzente,h rossz volt a randija.Mi a helyzet velem?Én már erre nem irtam vissza nekem ezzel gyakorlatilag meghalt.
Az ismerkedéssel csak azt értem el,hogy cinikus és szarkasztikus lettem.Egyikse olyan dolog,amire a lányok buknának.
Nekem ebből elegem van egy röhejes ciklikus hülyeségbe estem,ahol gyakorlatilag a saját farkamat kergetem.
Szebb,magasabb,erősebb már nem leszek csak kevesebb hajam lesz,de ha tovább folytatom az ismerkedést hamarabb elfogy.Így 30 felé száguldva az az érzésem,h a szerelemnek búcsut mondhatok.
valószínű nem volt randija,csak mivel az önérzetébe gyalogoltál ő is kitalált valamit amivel idegesíthet
jól sikerült
hívd fel már
és
randizzatok már végre
Szubjektív negatív tapasztalatokból várat lehetne építeni... ettől még állandóan van esély normális nőt / férfit találni. Nem olyan nagy esély, igaz.
Arra gondoltál, hogy a csajszi is megsértődhetett, amikor nem tudtál elmenni a randira? Kis empátia egymás iránt. Megértés a nemek között, ez kellene.
Akkor is megsértődik egy csaj. Ha haldokoltál, ha éppen világvége volt..
Ilyenek. Jó lenne beszélni a fejükkel, hogy ne legyenek hisztisek, de a nők többsége az. Na bumm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!