Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak én találom teljesen...

Csak én találom teljesen értelmetlenek az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal minden jó volt folyamatosan beszélgetünk chaten.

Ma viszont nem tudtam elmenni egy randira és erre mit csinál a lány??Beszervez magának egy randit egy másik pasival és még meg is üzeni.Pár óra múlva megüzente,h rossz volt a randija.Mi a helyzet velem?Én már erre nem irtam vissza nekem ezzel gyakorlatilag meghalt.

Az ismerkedéssel csak azt értem el,hogy cinikus és szarkasztikus lettem.Egyikse olyan dolog,amire a lányok buknának.

Nekem ebből elegem van egy röhejes ciklikus hülyeségbe estem,ahol gyakorlatilag a saját farkamat kergetem.

Szebb,magasabb,erősebb már nem leszek csak kevesebb hajam lesz,de ha tovább folytatom az ismerkedést hamarabb elfogy.Így 30 felé száguldva az az érzésem,h a szerelemnek búcsut mondhatok.

2014. dec. 7. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom én nem erőltetném a chates ismerkedést a helyedben. Gondolom valami nemű baráti köröd van. Ha nincs akkor meg marad továbbra is a chat.
2014. dec. 7. 22:19
 2/7 RRR ***** válasza:
100%

valószínű nem volt randija,csak mivel az önérzetébe gyalogoltál ő is kitalált valamit amivel idegesíthet

jól sikerült

hívd fel már

és

randizzatok már végre

2014. dec. 7. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Mit lehet erre mondani mást,mint hogy ez egy ilyen sport.Nem szabad senkit túl komolyan venni az elején,különben koppansz egy baromi nagyot.Nekem is elment a kedvem az egésztől a legutóbbi csalódásom óta,de azért még él bennem a remény.
2014. dec. 7. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Szubjektív negatív tapasztalatokból várat lehetne építeni... ettől még állandóan van esély normális nőt / férfit találni. Nem olyan nagy esély, igaz.

Arra gondoltál, hogy a csajszi is megsértődhetett, amikor nem tudtál elmenni a randira? Kis empátia egymás iránt. Megértés a nemek között, ez kellene.

2014. dec. 7. 22:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Anyámat ápoltam,oke?Tudom túl szemét vagyok,h kihagytam a talit.
2014. dec. 7. 22:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért lennél szemét? Neked is közbe jöhet bármi.
2014. dec. 7. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor is megsértődik egy csaj. Ha haldokoltál, ha éppen világvége volt..

Ilyenek. Jó lenne beszélni a fejükkel, hogy ne legyenek hisztisek, de a nők többsége az. Na bumm.

2014. dec. 7. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!