Mennyire korrekt így kezdeni egy ismerkedést?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akivel 2 éve járok szakkörre és nagyon tetszik.Még igazán nem beszéltünk...Mennyire lenne korrekt így kezdeni nála?(Félek,hogy nyomulásnak venné):"Helló.Szimpatikus vagy és meg szeretnélek ismerni.Esetleg eljönnél velem valahova dél után?" 17/F2014. nov. 24. 21:21
1/12 anonim válasza:
Az esetleg nem kell bele szerintem.
2/12 anonim válasza:
Korrekt de nagy az esély rá hogy koptatni fog :S Túl normális vagy.
3/12 A kérdező kommentje:
Komolyan még az is baj ha normális az ember?
2014. nov. 24. 21:30
4/12 anonim válasza:
Talán ezt előzze meg egy kis beszélgetés, bármiről, nehogy túl hirtelen jöjjön neki.
5/12 anonim válasza:
Ha nem lenne baj nem lennénk én se egyedül valszeg örökre
6/12 A kérdező kommentje:
De mindig társaságban van.Egy társaságot pedig nem tudok kezelni
2014. nov. 24. 21:32
7/12 A kérdező kommentje:
5.Nem tuddom megjátszani magam,hogy bolondosnak is tűnjek mert nem jőnne ki jól
2014. nov. 24. 21:35
8/12 anonim válasza:
"túl normális?" nem igazán értem. Ha valaki nem tetszik a másiknak, akkor persze, hogy koptatni fogja, akár normális, akár nem, de ha nem kérdezel rá, akkor sosem tudod meg, hogy mi lett volna a válasza. Kicsit nyomulós. Ülj mellé szakkörön, vagy esetleg kérj tőle kamusegítséget egy feladatban. Ha már kicsit beszédbe elegyedtél vele, akkor utána elhívhatod valahová.
9/12 anonim válasza:
Én sem. Ahogy keménykedő, tahó, menő meg semmi ilyesmi nem tudok lenni. Én ÉN vagyok furcsa egy alak de ez van
10/12 A kérdező kommentje:
Hát igen.Először akkor beszélgetéssel kezdek.
2014. nov. 24. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!