Ti lekonyulnátok (if you know what I mean) ismerkedés közben, ha a lány zenei ízlése nem lenne elégséges nívójú számotokra?
Pár napja megtetszett egy lány, aztán amikor beszéltem vele személyesen négyszemközt, teljesen lelombozott. Kis Grófót, Mr. Bustát, és hasonlókat hallgat. Olyannyira szörnyű a zenei ízlése, hogy teljesen kiakadtam magamban, gyakorlatilag teljesen kiábrándultam belőle. Nagyon sokféle zenei stílust meghallgatok a kőkemény punktól kezdve a psychedelic trance-en át a prímásig bármit, tehát nem vagyok elfogult egyik zenei irányzatot illetően sem, és nem azt mondom, hogy egy nőnek kötelezően azt kell hallgatnia, amit nekem. Egy embert tulajdonképpen részben az is jellemez, hogy milyen zenéket kedvel, és ezt a fajta legalja tucatszar moslékot, ami manapság "népszerűnek" számít, képtelen vagyok tolerálni senkitől sem. Amikor sorolgatta a lány, hogy melyik kedvenc "előadóművésze" mikor mit csinál, hány lájkja van, hol lép fel, és mutogatta a "tivipp-tavapp-tivipp-tavapp" cigányzenéket, elég rendesen elment tőle a kedvem. Már majdhogynem azt nem kezdte mesélni a leányzó, hogy milyen pózokban akar velük kefélni, hihetetlen... 24 éves (!) felnőtt nő, pénzügyi területen dolgozik asszisztensként.
Korábban is nézegettem a FB profilját, és végig ilyen trágyák ékesítik azt, és mindezek mellé, ha még nem lett volna elég, 10 ismerőséből legalább 5 cigány, és folyton teleszemetelik a profilját mindenféle "hu cshajje rántalak az ölembe hopp hopp tivip tavap moreee" és hasonló szarságokkal... 24 éves (!) felnőtt nő, pénzügyi területen dolgozik asszisztensként.
Velem van a baj? Más srácok ebből nem csinálnak ügyet? Túlságosan rasszista vagyok? Intoleránsak az elvárásaim?
#11: "a kérdéssel most" :D :D :D :D :D Te is feldobtad az én napom! :D :D :D :D Nézd meg ezt: [link] :D :D :D :D Ez olyan vicces! :D :D :D Lájk-lájk-lájk! :D :D :D Felkiáltójel!!!444négynégynégy
Csak tudnám mi a lószar volt ennyire kurvа nagy poén, hogy jókedve derítettelek... -.-"
Végül is maga a kifejezés önmagában még csak megmosolyogtató, de valahogy az egész kérdés annyira túlfogalmazott, meg a magyarázat is olyan fölöslegesen hosszú, hogy az összhatás valamiért erősen komikus hatást keltett bennem. Ne haragudj, ha megbántottalak, nem állt szándékomban, de tényleg jólesett olvasni, na :)
Amúgy a kérdésre válaszolva engem biztos nem zavarna a helyedben, de ha neked ez fontos, hát akkor ne járj vele. És igen, az itt leírtak alapján kissé rasszistának tűnsz, de legalább reflektálsz rá, ami egy jó dolog.
Szóval egy álom képbe szerettél bele, amit te fejedben a kis világodban megalkottál?! :-D
Milyen jó lehet a te világodban élni, de hidd el a valóság, mint tapasztaltad nem ilyen! És nem körülötted forog. De hogy ezért ide írsz, tán megerősítésre vársz vagy mire?..
Ám Mr. Bustát még a zene világában is lenézik sokan nem tartják hitelesnek a rapperek.
Én sem bírom, eddig egy tetszett tőle a többi, bár nem sokat hallgattam, azok meg nem.
Ha nem jött be, lépj tovább azt ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!