Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit tegyek? :/

Szerintetek mit tegyek? :/

Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban, aki nagyon tetszik, de még csak nem is egy osztályba járunk, és csak látásból ismerem. Szóval a lényeg az, hogy észre vettem, hogy már év eleje óta folyton bámul engem amikor meglát és nem tudom hova tenni, mert lehet hogy csak félre értem az egészet. De sajna kezdek teljesen belehabarodni a srácba és gonodlkozóba estem, hogy talán nekem kéne megtennem az első lépést, de még csak bejelölni sincs merszem, mert mi van ha télleg nem is teszem neki igazából, és nem jelöl vissza és az nagyon gáz lenne mert szinte minden nap látom.

2014. dec. 7. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lenne ciki :) Egyeltalán..
2014. dec. 7. 13:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondolod? :o
2014. dec. 7. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt csak fordítva és a mai nap jókat beszélgetünk:D
2014. dec. 7. 13:38
 4/5 anonim ***** válasza:

jajj én is voltam hasonló cipőben. ez kb fél éve volt. nem mertem bejelölni a srácot, mert mi van ha nem jelöl vissza stb. aztán nagy levegő és bejelöltem :D pár nap után igazolt csak vissza. fb-n amúgy sose beszéltem vele. próbáltam inkább a személyes beszélgetéseket kezdeményezni(kevés, de annál nagyobb sikerekkel).

Mi még nem jöttünk össze, pedig lassan 1 éve próbálok közelebb kerülni hozzá, csak elég nehézkes a dolog.

2014. dec. 7. 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Jelöld be. Ha bejelölöd és visszajelöl, akkor akár azért is visszajelölhet, mert tetszel neki (de nem tuti, hogy azért). Ha viszont nem jelöl vissza, az egyértelműen azt jelenti, hogy nem akar tőled semmit. Így sikerülne eloszlatnod a kételyeid.
2014. dec. 7. 14:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!