Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 14 éves vagyok, csúnya és...

14 éves vagyok, csúnya és önbizalom hiányos. Már most reménytelen. Vagy még van kiút?

Figyelt kérdés
2014. dec. 7. 12:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ohohooo.. Előtted áll még egy kamaszkor :) Ott alakul nagyot az ember.
2014. dec. 7. 12:48
 2/16 anonim ***** válasza:
Van. Kiút mindig van.
 3/16 anonim ***** válasza:

Van. Sikeres élet és pénz.

A pénz segítségével eljáhatsz fejleszteni magad, szépítheted magad különböző eszközökkel és pszihiáterhez is mehetsz hogy kikezelje a komplexusaid.

Ez az én jövőm is lesz ne aggódj mert én is bazu ronda vagyok meg önbizalmam is mínusz tizes

4/16 anonim ***** válasza:
Csak úgy mondom, hogy mikor 15 voltam, egy 14 éves lány szerelmes volt belém, de elutasítottam, mert nem tetszett. Mára már 17, és olyan, de olyan gyönyörű lett, hogy most én rimánkodok érte. :D
 5/16 gabess81 válasza:
Kezdjél el edzeni,és helyesen táplálkozni.Az önbizalom majd megjön,ahogy fejlődsz.
2014. dec. 7. 12:58
 6/16 anonim ***** válasza:
Volt egy osztálytársam egy lány, akire a legjobb indulattal sem lehetett volna azt mondani, hogy szép. Sőt kifejezetten csúnya volt. Viszont őrülten jófej volt, humoros, jó dumás. Csak úgy gyűltek köré a fiúk. Volt is pasija nem is egy. Ha rondának tartod magad és még keseregsz is hozzá, a kettő együtt a baj. A pasik jobban utálják a búskomor befelé forduló lányokat, mint azt ha valaki nem egy szépség.
2014. dec. 7. 13:04
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ha valaki kéri, akkor küldök képet privátban és akkor jobban át tudjátok érezni a helyzetet...
2014. dec. 7. 13:04
 8/16 anonim ***** válasza:
6-os voltam, küldheted
2014. dec. 7. 13:07
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem mindenki nézi a külsőt, nem reménytelen. :) De ide is küldheted a képet. Ha látlak több tanácsot tudok adni, hogyan lehet kiút.
2014. dec. 7. 13:18
 10/16 anonim ***** válasza:
Negyes vagyok, johet a kep.:)
2014. dec. 7. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!