Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez a Csillagainkban a hiba c....

Ez a Csillagainkban a hiba c. állítólagos romantikus film (vagy micsoda) mennyire lopta be magát az itteni, GYK-s hölgyek szívébe?

Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Férfi létemre a top5-ben bnne van nálam. Én úgy vettm észre, imádják a csajok.
2014. dec. 6. 22:55
 12/14 anonim ***** válasza:

"Férfi létemre a top5-ben bnne van nálam. Én úgy vettm észre, imádják a csajok."

Akkor elég sz.r filmeket láthattál eddig. De a nők tényleg imádják, az én volt barátnőm is erősen zokon vette, hogy nehezemre esett visszatartani a röhögést amikor a fél mozi egyszerre elkezdett bőgni, beleértve a SWAG, YOLO húdekemény gyerekeket is (ezt ne vedd magadra. nem feltételezem, hogy te ilyen lennél).

2014. dec. 6. 23:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Good Will Hunting, Forrest Gump, Az élet szép stb ezek szar filmek lennének? Nem hinném :-] Nem vagyok SWAG, YOLO. Rühellem az olyan stílust :-D
2014. dec. 6. 23:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem láttam és nem is érdekel. Imádom a romantikus filmeket (pl. Titanic), ezért is néztem meg a sokak által ajánlott "Most jó" című borzalmat is, ami a kérdésben szereplő filmhez nagyon hasonló. Számomra nem megható volt, hanem gusztustalan, és még idegesített is a csaj vergődése. Az ilyen kategóriából elég volt egy is, ehhez már nem veszem a fáradságot. 28/N
2014. dec. 10. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!