Ez a Csillagainkban a hiba c. állítólagos romantikus film (vagy micsoda) mennyire lopta be magát az itteni, GYK-s hölgyek szívébe?
Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 21:59
1/14 anonim válasza:
Voltak benne közhelyes dolgok, a főszereplő sem lett egy példakép a szememben, de még csak egy kedvenc szereplőm se, de azért voltak benne mondanivalójukban mély dolgok, egyszer nézhető film, és annyira nem is volt rémes, mint amire számítottam. Sőt, mondhatni kellemes csalódás volt.
2/14 anonim válasza:
Még nem láttam, csak a bemutatóját, de nekem elég gagyinak tűnt. :( A könyvet olvastam, azt pedig eléggé tetszett, egyik kedvencem lett, nem biztos, hogy el akarom rontani az élményt a filmmel.
3/14 anonim válasza:
Habár én nem vagyok nő, de szerintem egy nyáltenger, aki pedig rendezte még életében nem látott rákos gyereket, és mondom mindezt úgy, hogy egy hónapig rákos gyerekek között dolgoztam.
4/14 anonim válasza:
Nem láttam és nem is fogom megnézni. Rühellem az ilyen romantikus nyomi filmeket!
5/14 anonim válasza:
Ez az a film, amit én sem fogok megnézni. Elkezdtem, de katasztrófa számomra. Ötlettelen, más filmek keveréke.
7/14 anonim válasza:
A másodikhoz képest mondjuk annyi a különbség, hogy én pont a könyvnek nem adnék már esélyt, másfél óra nézhető volt, de randihoz, vagy valami hasonlóhoz nem ajánlom, én nem éppen jó kedvemben néztem. Amúgy a nyáltengerrel nem feltétlenül értenék egyet, mindenesetre egy nagyon sajátos megfogalmazása a romantikának, a főszereplő az utálatos hárpia, az apját jobban sajnáltam, mint őt. Amúgy nagyon sokan dicsérik, részben megértem, miért, de én inkább azokra hallgattam, akik negatív véleménnyel voltak róla, így azt hiszem, sokkal rosszabbra számítottam, mint amilyen a film valójában.
8/14 A kérdező kommentje:
#4: Ó, igen? Én meg a nőket rühellem. :D
Közhelyekkel tarkított tömegfilm lett. Egyébként egy laikus néző nem is nagyon tudta volna beleélni magát egy rákos lány, vagy egy rákos férfi szerepébe, habár még csak laikusnak sem kell lenni a filmhez. Egy halálos betegnek ez lazán sikerült volna, nekem kevésbé. Két jelenet volt nagyjából hatásvadász, amikor közölte a srác a csajjal a padon, hogy karácsonyfaként világított a szkenner alatt, meg amikor tudatták a szülők az éjszaka közepén, hogy meghalt a csóka.
Ennek ellenére mindenhol tömjénezik a filmet, annyira azért nem volt átélhető. Egy Frank Darabont által rendezett Stephen King: Halálsoron c. filmet meg sem közelített, pedig az nem is volt romantikus.
2014. dec. 6. 22:09
9/14 anonim válasza:
8: Én annál sem értem, hogy miért tömjénezik annyira. :)( A Csillagainkban a hibát nem láttam, csak Dancsó videóját a filmről.)
10/14 anonim válasza:
Kérdező, egy romantikus filmtől ne várj többet, mint ami meghaladja a mai igényeket :D Egy perccel sem töri tovább a fejét az író annál, mint amennyi szükséges ahhoz, hogy összehozzon egy bestsellert, ebből pedig érthető, hogy miért csinálnak filmet. Tuti siker, ez kell a népnek, a könyvet imádták, a filmet miért ne? Amúgy ami megfogott a filmben egy-két jelenet erejéig, amikor olyan érzéseket láttam, amiket én is tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!