Miért utálnak a fiúk?
Alapból csendes vagyok szégyenlős tipus de ha valaki megismer teljesen más humoros pozitív lány vagyok senki sem akar megismerni ... napokon át este sírok a takaróm alatt senki sem tud róla ha van egy párom nagyon szeretek a kedvében járni finomakat főzni ölelgetni csókolgatni de bármit szeretne(akár az ágyban) megpróbálom teljesíteni bevállalós vagyok sose panaszkodok a fiúknak csak a barátnőimnek nem fárasztom őket sminkes dolgokkal meg ilyenekkel világ életem ben a legnagyobb vágyam az hogy segítsek a rászorulóknak és mosolyt csaljak az emberek arcára ha már egyszer van pasim nem szórakozok más fiúkkal annyi az össz elvárásom egy fiútól legyen udvarias romantikus és sportos de engem senki sem szeret :-(
Mit vétettem ellenük?
Hallgassak a legjobb barátnőmre aki azt mondja hogy szeretni fognak ha sajnáltatom magam bunkózok velük és nem törődök az érzéseikkel
nemtom én alapvetően szeretnélek és kedves lennék
nekem az a bajom ,hogy a nőm leszar
és emiatt vége lesz
Utálnak? Hány éves vagy?
Egyébként hirtelen erre amit írtál nyilván mindenki azt mondaná hogy ez nagyon tuti, tényleg az is, de valami gond mégis van, ha mindenki ilyen veled.
Egyébként most kb. hány fiúról van szó? 2, vagy 5 vagy 50?
hmm jól összeszedted a dolgokat.:D
Semmit nem vétettél ellenük, majd ha eljön az ideje, meg akarnak ismerni. Én pl. szívesen megismernék egy olyan lányt, amilyen te vagy. Nem baj az, ha csendes típus vagy, sokn vannak így ezzel. Sokban hasonlítunk, csak lehetnél egy kicsit pozitívabb is:D
19/F
hány éves vagy kérdező?
a leírásod alapján te mintabarátnő lehetsz.. :)
22f
"Hallgassak a legjobb barátnőmre aki azt mondja hogy szeretni fognak ha sajnáltatom magam bunkózok velük és nem törődök az érzéseikkel"
Valószínű.
Őszintén.. szerinted az ilyenekre hallgatni kell? ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!