Miért nem megy a diszkóban az ismerkedés? Adnátok tanácsokat?
Figyelt kérdés
Sokszor szoktam järni szórakozóhelyekre, de valahogy sosem megy a cs.jozás. Előfordult sokszor, hogy elutasítottak, emiatt az önbizalmam is kevés. Nem tudom mivel menjek oda a lányokhoz , mit mondjak... Magyarul rossz a dumám . Pedig nem nézek ki szerintem rosszul. A haverjaim mindig összeszednek valakit, nekem sosem sikerül es emiatt másnap is mindig olyan rossz kudarccal a hátam mögött felkeli... Bénának érzem magam. Hogy legyek jobb a lányoknál? Hogy vetkőzzem le a gátlásaimat? 19F2014. dec. 6. 18:14
1/3 anonim válasza:
A következő a szituáció gondolom:
DIJUN DISÜN DIJUN DISÜN DIJÜN DISÜN DIJUN DISÜN
" szia " DIJUN DISÜN DIJÜN
"lány: tessék?" DIJUN DISÜN DIJÜN
" sziaaa " DIJUN DISÜN DIJÜN
"lány: mivaaan?" DIJUN DISÜN DIJÜN
Ezért, hívd félre, csendesebb helyre, ahol nem kell ordítanod.
2/3 anonim válasza:
Hát mondjuk nem is a legmegfelelőbb hely rá.
3/3 anonim válasza:
Diszkóban nem beszélgetni kell. :D Vagy tanulj meg hangosan beszélni, rekeszizomból és akkor hallani fogják, amit mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!