Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki szereti a természetes...

Valaki szereti a természetes szőrzetet? Nem nagyon vagyok hajlandó leborotválni, emiatt több pasi is szakított velem! Fiúk/lányok, mi a véleményetek erről? Egy elkeseredett 21 éves lány .

Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 00:57
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Nézd, (legalább is az én ízlésem szerint) egy a lényeg, ne olyan látványt nyújtson az egész, mintha Pom-Pom lakna a lábad között, a feneked felé, és az ajkakon arasd le a bundát. Ez a "viselője" számára is sokkal jobb érzés, és higiénikusabb, ezt nem is kell magyaráznom. De az nagyon izgató tud lenni, ha az elülső részen ott vigyorog a kis háromszög, vagy a partvis fazon :) ! Engem speciel izgalomba tud hozni, nekem az óvodáslány-punci stílus nagyon nem jön be. Nyalás közben lehet simizni, gyakorlottabbaknak orral böködni ;) ...
2016. okt. 16. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!