Tényleg magasak az elvárásaim? 20L
Külsőre a sötét hajú, sötét szemű, karakteres arcú, szakállas, hosszú hajú pasik tetszenek, de érdekelt már olyan is, aki ezen tulajdonságok csak egyikével rendelkezett. Kisugárzás a lényeg inkább. Legyen minimum 170cm magas, mert én is annyi vagyok. Testalkat mindegy, csak ne a végletek, azaz ne 50 és ne 150kg.
Jellemre meg olyan legyen, mint én. Ne legyen féltékeny, hagyjon teret nekem, lehessen vele tervezni, de vevő a spontanitásra is. Legyen őszinte, és egy kicsit lökött, meg jó humorú. Azt várom el, amit én is nyújtok az életben is, és az ágyban is.
Legyen hasonló érdeklődési köre, zenében, filmekben, sportban, szórakozásban. Nem azért, mert válogatok, hanem mert imádok koncertekre és kocsmázni járni. (nem iszok)
Végzettsége, szakmája, pénze nem érdekel. Legtöbbször munkanélküli művészekkel hozott össze a sors, sosem érdekelt a pénz.
NEM ISMERKEDEK, NEM KÉREK PRIVIKET!
Azért írtam csak ki, hogy megtudjam, magasak e az elvárásaim.
Köszönöm!
20L
Ha nem megfogalmazott elvárásokkal állsz neki egy ismerkedésnek, hanem kötetlen beszélgetéssel, akkor bármilyen alacsonyak is lennének az elvárásaid, többre mennél. Egy párkapcsolatban bizonyos fokig féltékeny lesz mindenki, kapcsolattal jár, ha neked ez direktbe egy elvárás, már a legkisebb jelére ugrani fogsz! Utána direkt azt keresed, hogy hagy-e elég teret, és így Te magad az elvárásokkal rontod el a kapcsolatotok. A leírásodból annyira kötött vagy, hogy nem is vagy képes alkalmazkodni, kipróbálni a párod személyiségének vonzó jegyeit, esetleg felvenni azokat, nyitni feléjük. Elfogadni, hogy 20 évesen még lehet nem az a tuti amit Te kitaláltál (és itt hosszasan leírtál), és nyitottnak lenni az emberekre.
Nem az elvárásaid magasságával van baj. Azzal, hogy egyáltalán vannak és így megtudod fogalmazni őket, már annál inkább.
"Külsőre a sötét hajú, sötét szemű, karakteres arcú, szakállas, hosszú hajú pasik tetszenek"
külsőre nincsenek magas elvárásaid,ilyen külsejű csávót előszedek nekd mindjárt az első aluljáróból! XD
belsőleg egy kicsit magasak,és a "lehessen vele tervezni, de vevő a spontanitásra is" egy kicsit ellentmondásos,és általában az emberek vagy spontának,vagy tervezősek.
egyébként az írásod alapján marhára emlékeztetsz valakire.nem vagy vác környéki véletlenül?
hát neked se lesz épelméjű pasid :D
belsőre csak egy papucs akarhat megfelelni másnak.Kit érdekel pl a másik ízlése filmben? ilyet még nem is halottam,ezen felnevettem.
Nem magas. 100 és 100 ilyen pali van. :) Lehet, hogy ők nem látnak téged.
Viszont arra, hogy nem érdekel a pénz, meg hogy munkanélküliekkel hozott össze a sors... hát figyelj, ha majd a talpadra állsz és a végén neked kell majd eltartanod a művészed, akkor fog érdekelni. :) Talán legyél kicsit határozottabb és megfontolt a pasiügyekben. Ne haragudj, próbálok őszinte lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!