Miért van az hogy akiket itt ismerek meg, előbb-utóbb lelépnek?
Figyelt kérdés
Már sok emberrel beszélgettem itt, és volt hogy több napig is leveleztem velük, de aztán végül egyikük sem írt vissza. Miért van ez mindig?
14/L
2014. dec. 5. 21:01
2/13 anonim válasza:
Egy jó tanács: NE ITT ISMERKEDJ!!
4/13 anonim válasza:
Egyszerűbb nekik, mint visszaírni.
5/13 anonim válasza:
Én is így járok itt :D
Az emberiség továbbra is hulladék, kezdek a pénznek hinni.
6/13 anonim válasza:
Szokj hozzá!
Amugy nekem itt a legkosszabb levelezésem egy sráccal 2 és fél evig tartott.
7/13 anonim válasza:
Nem vagy elég érdekes nekik hosszabb távon. Én is van, akikkel maximum pár napig írogatok mert addig érdekes a beszélgetés aztán vagy ők, vagy én nem írok többet. Van akiket kedvelek és velük régebb óta beszélgetek néha-néha és olyan is, akivel végül össze is jöttem.
8/13 anonim válasza:
Ez nem csak itt van így drága kislányom, majd megtanulod az életben, hogy az emberek jönnek, és mennek, előbb-utóbb mindenki eltűnik, de jönnek új emberek mindig, persze akik majd ismét eltűnnek, de majd megszokod. Most még fura ez neked. Interneten meg hamarabb válnak köddé az emberek, ezért ne ismerkedj itt (se).
9/13 anonim válasza:
mert szar ez a oldal ne gyere ide tobbet:Ddd..nem amm igazuk van az elozo valaszoloknak
10/13 anonim válasza:
Én sem írok egy idő után mert megunom.Nincs kedvem válaszolni nonstop olyan dolgokra amik kibszottul untatnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!