Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mitévő legyek? (Ismerkedés)

Mitévő legyek? (Ismerkedés)

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám ,h össze hozott a sors egy emberrel nem túl rég.

Szerintem szeretne a közelembe férkőzni illetve jobban megismerni ez szinte biztos érzem.

Csakhogy neki fogalma sincs arról ,h én egy hulladék vagyok egy nulla.

Meglehetősen elcsesztem az eddigi életemet ráadásul most munkám sincs jelenleg és zéró egzisztenciával rendelkezem.Nagyon gázos tini korszakom volt amiből még most sem sikerült igazán kigyógyulnom.Talán még a depresszió is elmondható rólam ami nem is csoda a mostani szituáció miatt ahogy élek céltalanul ,üresen ,egyedül.Eddig k.b 2 alkalommal beszélgettem vele és épp ,h csak 1,2 mondatot ,de láttam a csillogást a szemében és folyamatosan keres.Nekem is tetszik nagyon ,de képtelen vagyok vele bármit is kezdeni,hisz amint megtudja ,h mi van velem azonnal lelép szerintem.

Az lesz a legjobb ,ha szépen lassan hanyagolom az őt?Már el is kezdtem kerülni ilyenkor állandóan kimenekülök a szituációból sajnos már sok ilyen volt és ráadásul nagyon tetszettek mind akikkel ez már megtörtént.Amúgy 24 vagyok jelenleg

2014. dec. 5. 15:42
 1/1 kicsipa válasza:
Szia!Én sokkal fiatalabb vagyok nálad,de azt tudom hogy ha valaki érdeklődik irántad akkor légy vele őszinte mert akkor nincsenek titkok és ha elhagy akkor nem érdekled őt annyira.Azt meg felejtsd el,hogy egy értéktelen nulla vagy mert bármi is történt mindent meglehet oldani és az sem biztos,hogy minden a te hibád volt.Kitartást és erőt!!!!
2014. dec. 5. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!