Olvastam egy könyvet az ismerkedésről vagy 10 éve, melyik lehet az?
Ismerkedés, önbizalom növelés volt a fő téma. Szétnéztem a fellelhető irodalmak között, de nem találom.
Egy többször előforduló dolog a könyvből ami megragadt, hogy minden ember egyedi és megismételhetetlen lény, mint ahogy két egyforma hópehely sem hullott még le soha.
Valamint egy olyan sztori rémlik még, ahol a srác egy házibuliban odament egy dögös csajhoz, aki körül ott volt egy csomó pasi, de ő mégis elkérte a számát, valami olyan dumával hogy sem az idő sem a hely nem alkalmas most ismerkedésre, de adja meg a számát...
Ha ebből valaki rájön az nagy király :) De hátha!
Attraction Code amit tudok javasolni.
De ott a Mystery Method is.
Vagy a Neil Strauss A játszma
Mesélj róla picit még,bármi ami eszedbe jut.
Engem is érdekelne akkor.
Boritó,szerző,vagy bármi ami eszedbe jut,szereplők,helyszinek.
Hát igazából egy pdf volt, nem rémlik borító, biztos hogy nem jelent meg nyomtatott formában. Inkább a személyiség fejlesztésre, önbizalom építésre helyezett a szerző nagyobb hangsúlyt, nem pedig a megnyitásokra vagy begyakorolt sablonokra, (vagy nekem főleg az maradt meg).
Ez a "minden ember egyedi és megismételhetetlen", mint a hópehely ami legjobban rémlik, tuti hogy többször le volt írva. Karizma elemei fejlesztése, megjelenés, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!