Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Olvastam egy késő esti bölcsel...

Olvastam egy késő esti bölcseletet itt gyk-en "mellesleg megjegyzem nincs csunya ember csak lusta", szerintetek?

Figyelt kérdés

2014. okt. 14. 22:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
Az illető még egyértelműen nem látott engem.
2014. okt. 14. 22:22
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Jó nagy marhaság ez a "bölcselet". De majd mindjárt jön 4-5 nő, aki megmagyarázza, hogy a pénz, a macsóság, a BMW, a jóképűség stb. semmit sem számít.
2014. okt. 14. 22:23
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Ha olyan a képed mint amin átment egy kamion,akkor baxhatod,hogy nem vagy lusta.
2014. okt. 14. 22:25
 4/21 A kérdező kommentje:
:D
2014. okt. 14. 22:25
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha itt gyk-n nem lenne ennyi IQ betyár,akkor halott lenne az oldal.
2014. okt. 14. 22:26
 6/21 Buford Tannen ***** válasza:
attól függ mennyire is csunya az a lust ember..
2014. okt. 14. 22:26
 7/21 fahéjas Alien ***** válasza:
Biztos van olyan eset, ahol igaz, de általánosságban nem igaz... például ott vannak bizonyos betegségek is, főleg bőrbetegségek vagy mikor valakinek égési sérülések után hegesedett az arca... persze nem lehet róla... de ott van az öregség is, mikor kiesnek a fogai valakinek, meg ráncos lesz és görbe... az sem szép... szerintem inkább úgy lehetne általánosítani, hogy biztos mindenkiben van valami értékes, csak lehet , hogy irdatlan mélységekben... és még ezt is lehetne cáfolni...
2014. okt. 14. 22:30
 8/21 A kérdező kommentje:
na azért látom, ti sem vagytok fáradtak így estefelé :D
2014. okt. 14. 22:30
 9/21 anonim ***** válasza:

Néha én is el szoktam gondolkodni, hogy nincs csúnya ember, de aztán kimegyek az utcára, vagy szimplán suliba megyek, és ez azonnal megcáfolja korábbi gondolataimat...

De amúgy van olyan, hogy valaki nagyon csúnyán néz ki, még minden, aztán egy kicsit rendbe teszi magát, és tessék, már senki sem nevezi rondának :)

Pl. ha engem most bárki látna valószínűleg nem túl szépnek nevezne (na ja, betegen nem vagyok sosem a legjobb formában...), közben meg egyáltalán nem vagyok csúnya :D

2014. okt. 14. 22:43
 10/21 anonim ***** válasza:

nincs csúnya ember csak csóró

de még így is elég sza*r :) de így van értelme.

2014. okt. 14. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!