Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leszbikus lányok, ti szeretite...

Leszbikus lányok, ti szeretitek a butchokat?

Figyelt kérdés

Én az vagyok de még sosem volt barátnőm, és az arányokra kíváncsi lennék mennyien szeretik. Gondolom, hogy kevesebb százalékban vagyunk népszerűek mint a lányos lányok, de érdekelne, hogy mennyire van sok vagy kevés esélyem (persze nyilván személyfüggő, de egyéni vélemények érdekelnek).

Nekem a fiús és lányos lányok egyaránt tetszenek (sőt, igazából a lányos fiúkat is néha ledominálnám.. talán ettől bi is vagyok, ki tudja).

2014. dec. 5. 04:16
1 2
 11/15 anonim válasza:
Alapvetően nem szeretem a fiús lányokat, de inkább azokat nem, akik ilyen nagyobb darabok, tüsi hajuk van, nagyon fiús rucikat hordanak, szóval tényleg férfiként festenek. De lehet egy nő kicsit férfias jellemileg, ha mellette valamelyest megőrzi a nőies báját is. Valakinek különösen jól áll a rövid haj, nyilván nem a tüsi, csak ízlésesen, meg öltözködésben mondjuk az öltöny :D .. a legjobb :P.
2014. dec. 8. 22:54
 12/15 anonim válasza:
elnézést :O valaki elmagyarázná ezeket a fogalmakat? :'D 16/L/Bi XD
2014. dec. 9. 22:00
 13/15 anonim válasza:
100%

Én nőies vagyok, és nekem kifejezetten a fiús, domináns személyiségű lányok tetszenek. Egyébként én pont úgy vettem észre, hogy a fiús lányok népszerűbbek, de ezek szerint lehet csak az én ismeretségi körömben. :)

25/l

2014. dec. 10. 12:46
 14/15 anonim válasza:
100%

Mindkét típus bejön :)

Én is butch vagyok rövid hajjal és laza sportos ruhákat hordok de ennek ellenére a nagyon fiús lányok is bejönnek :)

A pillanat dönt és kész :)

2014. dec. 10. 13:39
 15/15 anonim ***** válasza:
74%

Én (nőies nőként/lányként) nem találom vonzónak a butchokat. Talánm még a soft butch kategória. Nem kell egy llánynak magassarkút viselni és kenni magát feltétlen, de szeretem ha ápolt és nőies. :)

Bár azt vettem észre a baráti körömből is, hogy abutchoknak-femméknek több esélye van kapcsolatra, mert effektíve sajnos kevés a lipstic. :/ Bár én biszexuális vagyok, szóval az is közre játszat, hogy ha domináns félt akarnék, akkor inkább pasit keresnék.

2014. dec. 16. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!