Leszbikus lányok, ti szeretitek a butchokat?
Én az vagyok de még sosem volt barátnőm, és az arányokra kíváncsi lennék mennyien szeretik. Gondolom, hogy kevesebb százalékban vagyunk népszerűek mint a lányos lányok, de érdekelne, hogy mennyire van sok vagy kevés esélyem (persze nyilván személyfüggő, de egyéni vélemények érdekelnek).
Nekem a fiús és lányos lányok egyaránt tetszenek (sőt, igazából a lányos fiúkat is néha ledominálnám.. talán ettől bi is vagyok, ki tudja).
Én nőies vagyok, és nekem kifejezetten a fiús, domináns személyiségű lányok tetszenek. Egyébként én pont úgy vettem észre, hogy a fiús lányok népszerűbbek, de ezek szerint lehet csak az én ismeretségi körömben. :)
25/l
Mindkét típus bejön :)
Én is butch vagyok rövid hajjal és laza sportos ruhákat hordok de ennek ellenére a nagyon fiús lányok is bejönnek :)
A pillanat dönt és kész :)

Én (nőies nőként/lányként) nem találom vonzónak a butchokat. Talánm még a soft butch kategória. Nem kell egy llánynak magassarkút viselni és kenni magát feltétlen, de szeretem ha ápolt és nőies. :)
Bár azt vettem észre a baráti körömből is, hogy abutchoknak-femméknek több esélye van kapcsolatra, mert effektíve sajnos kevés a lipstic. :/ Bár én biszexuális vagyok, szóval az is közre játszat, hogy ha domináns félt akarnék, akkor inkább pasit keresnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!