Fiúk! Szeretitek, ha taníthattok valamit a lánynak?
Tegyük fel, hogy profik vagytok egy bizonyos sportban és a csaj most kezdte el (így ismertétek meg egymást), te pedig segítesz neki, tanácsokat adsz neki, együtt jártok ki sportolni, tanítasz neki ezt-azt. Élvezitek ezt?
20/L
De még mennyire!
Kár hogy nem lovagolok! :)
hát én akaratomon kívül "tanítottam" valamit neki :D pedig egyszer csak futólag mondtam valamit 2 mondatban, ő meg megjegyezte és alkalmazta :) (nem sport)...hát csodálkoztam :D tök kicsi dolog volt nem is gondoltam, hogy megjegyezte :)
nem sportoló vagyok hanem informatikus...volt amikor pl mutattam neki hogyan kell win 8.1-et rakni amikor tettem virtuális gépre, erre kiderült, hogy ő is megtudja oldani :D sokan nem tudják...nem informatikus...akkor is csodálkoztam, hogy ilyeneket tud, milyen okos :P
meg játékokban is szokott segítséget kérni :) mondjuk nem sűrűn játszunk, de amikor nem megy valami akkor kér segítséget :)
mondjuk csodálkoznék ha egyszer egy olyan kérdést tenne fel ami a szakmámhoz tartozik :D na azzal tuti meglepne :D de szívesen segítenék neki :) hisz másoknak is segítek fórumokon :)
igeeeen :D
és ez fordítva is így van :)) én is szívesen tanulok mástól, főleg, bajön a csaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!