Lányok, ti szeretitek, ha idegenek leszólítanak titeket az utcán, buszon. Stb?
Nem. Én sok emberrel nézek össze a buszon, de egyiknek se örülnék, ha elkezdene zaklatni. Akkor se biztos, hogy örülnék neki, ha totál jó pasival szemeznék, és ő neki is bejönnék. Ha odajönne hozzám még az is kényelmetlen lenne számomra. Szóval nem! Esetleg ha kölcsönös a szimpátia, akkor egy mosolyt megejthet az illető, de odajönni ne jöjjön. Persze kinek mi! :)
18/L
én szeretem :) ha valakivel szemezek, vagy valaki szimpatikusnak tart, az nyugodtan jöjjön oda hozzám :)
17/L
2-es vagyok!
Teljesen mindegy, hogy bejön-e vagy se. Nem buszon vagy az utcán fogok megismerkedni egy vadidegennel.
Szeretem ha összehoz minket a sors, de sokkal diszkrétebb környezetben. Baráti társaság által, buliban, sport...stb. valami indító közös szituban! :)
NEM. Egyik sem. Nem, nem és nem. Ha leszólítanak, az nagyon rossz érzés, ha valakivel szemezek, az izgalmas kicsit (igen, teljesen ki vagyok égve már XD, teljesen egyedül vagyok), de ne merjen megszólítani, mert milyen alapon már?! Nem fogok utcán ismerkedni, semmi esetre sem.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!