Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gondot okoz vonzó, szép nőnek...

Gondot okoz vonzó, szép nőnek lenni randizáskor?

Figyelt kérdés

Tény,hogy mindenkinek más a szép, de valljuk be, akiknek igényes szép haja van, szépre meg van csinálva a szemöldöke, arányos szép szemei vannak egy visszafogott előnyös sminkkel, maga az arca kedves, nagyjából szép alakja van, tehát arányos a testével a mell, has fenék méret, szóval értitek mire gondolok, hogy kellemes érzés ránézni, jó érzés tölt el ha ránézel, pl. kellemes látvány Gregor Bernadett, Eva Longoria, Bódi Sylvi, Ördög Nóra, Erős Antónia, Várkonyi Andrea, Czippán Anett.

Tudom, hogy a férfiak nem tehetnek róla, hogy rögtön a szexualitás kerül előtérbe, és hogy nyilván fontos nekik a külső, de ez egy idő után olyan fárasztó, illetve rossz érzés, hogy azért mert szép vagy, a nők azért bámulnak meg mert irigyek, a férfiak pedig azért mert már elképzeltek az összes létező pózban, és ha megismered őket, akkor is sok idő kell, hogy megmutathasd a belső tulajdonságaidat.

Nem egy olyan férfi és nőről tudok, hogy hosszú párkapcsolatot azok tudtak kialakítani, akiknél a nő átlagos vagy átlag alatti kinézetű, vagy mindkettejük átlagos/átlag alatti kinézetű.

Egyszerűen a nagyon szép lányokat néhány hét vagy néhány hónap után elhagyják. Vagy hónapokig nincs is párjuk. Nálatok ez milyen a barátaitoknál 25 és 35 év között???

2014. dec. 4. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A szép nőknek nagyok az igényeik, és megtehetik, hogy kidobálják a faszikat, mert úgy gondolják, hogy találnának másikat. Csak sajnos nagyon az igényeik.
2014. dec. 4. 21:36
 2/13 anonim ***** válasza:

"Ördög Nóra, Erős Antónia,"

Ők...nem...szépek!

2014. dec. 4. 21:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Hat mar nem azert, de nem csoda, hogy bodi sYlvYrol rogton csak a szexualitas ugrik be az embereknek. Szerintem csinos, szep nonek lenni sosem jelenthet hatranyt, akit ez megijeszt, az meg is erdemli.
2014. dec. 4. 21:38
 4/13 anonim ***** válasza:

ezzel, amit leírtál egyet tudok érteni teljes mértékig. egyáltalán nem nagyok az elvárásaim, és nem gondolom azt, mint ahogy az első írta, hogy azt gondolom, hogy úgyis találok másikat..

egyszerűen, ha megtetszik egy férfi (pl. most egy átlagos 24 éves srác) nem veszi az egyértelmű célzásokat, mert annyira lehetetlennek tartja, hogy tetszhet nekem. és nagyon dühítő, mert pont azok nem néznek ezért rám, akik tetszenek. és nézek és körülöttem csak boldog párokat látok (nálam kevésbé jobban kinéző lányok) stb. úgyhogy igen, határozottan így van és nem azért mert a szépek "nagyképűek, nagy elvárásúak" és társai. hanem, mert megközelíthetetlennek érzik őket, pedig nem is azok..

2014. dec. 4. 21:50
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem az előélete számít most a példáknak, hanem csak a külsőre gondoltam. ellen példának, akiket átlagos vagy átlag alattinak gondolnék, az pl. Hadas Kriszta riporter, Tóth Gabi, Kiszel Tünde,Gyebnár Csekka színésznő, a maguk módján ők is valahogyan szépek, de valójában látod, hogy ehhez bizony sok smink kellett...

Egy ok valóban, hogy nagyon az igények. Még valakinek ötlete?

2014. dec. 4. 22:03
 6/13 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy kicsit én is el vagyok keseredve, mert régóta csak futó kapcsolataim vannak, vagy az sem, mert azt tapasztalom, amit leírtam. Ez is relatív, hogy nagyok-e az igényeim, sokat gondolkodok rajta, néha azt hiszem igen, néha azt hiszem nem, mert relatív.

Valószínűbb inkább a "megközelíthetetlenség".

Azért bosszantó, mert igazából nem tehetek róla, hogy mekkora és milyen arányos a mellem, nem tehetek a szemszínemről, a szimmetrikus szemeimről, szimmetrikus arcomról, szemöldökömről, alig sminkelem magam direkt, mert szeretek és tudok sminkelni és akkor még szebb az arcom.

A testalkat az adottság, a sport és táplálkozás kicsit változtat rajta, de az alap testalkatod akkor is az, amit a genetika ad.

Kétségbe ejtő ezt ilyen korosztályban látni, és magamon is tapasztalni.

2014. dec. 4. 22:17
 7/13 anonim ***** válasza:

Igen, ez neha gond foleg akkor amikor a srac konkretan nem hiszi el, h egyaltalan lehet eselye annak ellenere, h nyilvanvalo jeleket kap meg mindig hitetlenkedik, h "aaa nekem egy ilyen jo no ugysem johet ossze", "en szuletett vesztes vagyok", "azert jott el randizni mert sajnal".....sorolhatnam.

A masik veglet aki egybol nyilvanvalova teszi, h kb.veled tervez hosszu tavra, mindezt ket randibol es a kulsodbol leszurve:-)

A harmadik az osproli, aki minden mondata vegere odabiggyeszti, h "gecc" es ehhez raz egyet a bal kezevel, mintha legalabbis valami gang-ben lennenk valahol Brooklynban.Szinten ez a tipus aki ex katedra benyogi, h "hiii haaaa hat en getincre vagnalak, bebi"

Aztan a milliomos, harom es fel perc alatt eldonti, hogy veled akar reprezentalni a kovetkezo partin, es ez nem keres, hanem egyertelmu hiszen elkepzelni nem tudja, hogy valaki sikmagasrol szarik a Mazerattijara. Szinten ez a tipus az aki korbemutogatja a lakast, es megjegyzi, h jaaa " es amugy a szofa Citterio,popec mi?".

Aztan vannak a muzsa almodok, ezek halalosak.Meglat nez butan es rajzolhat, magyaraz szinekrol, semmit nem tudok meg a sracrol egy beszelgetes alatt csak azt h elkepeszto arcsontom van es h ez mennyire Francia, persze mozi muveltsege kimerul a "Nagyitas"-nal.

Aztan van a normalis, ez nagyon ritka ez az a tipus ( es a felenk) aki az embert nezi es latja es kepes ugy vegigulni egy randit, hogy 5 percenkent benyogjon valami bokot.Mar ezert ertekelendo:-))

Roviden ennyi a hatranya:-)))

2014. dec. 4. 22:39
 8/13 A kérdező kommentje:

Igen ez is mind nagyon igaz. Ráadásul én ismerek olyat is, hogy teszi fel arra a szemét facebook-ra az összes új képét a szép nőjével, és ők csak kirándultak, vagy épp a kocsiban csinálnak egy közös képet, de egyszerűen minden képen gyönyörű a nő, pedig nincs igazán kisminkelve, csak pl. fekete-fehér vagy más ilyen ma divatos képszerkesztést csinál a pasi, és már ez műtermivé vagy legalábbis gyönyörűvé teszi a nőt. És a pasi meg pakolgatja fel az összes képet, mint valami eladó áru, vagy nem is tudom, mintha dicsekedne vele, hogy neki mije van. Konkrétan tárgynak érzem ilyenkor azt a szegény lányt. Mint egy sportkocsi,amit jó mutogatni.

Normál keretek között nem lenne baj a fotókkal, de sajnos ilyen pasi is van.

Vajon a lány miért engedi? Nem tudom, valószínű nem érdekli, mert inkább örül, hogy van végre pasija, és összeveszni meg nincs értelme egy ilyen baromságon, mint a facebook.

2014. dec. 4. 22:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Tegyél már fel képet, hogy milyen vagy... érdekelne, hogy mit jelent az igazán szép.
2014. dec. 5. 00:00
 10/13 GipszI ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz :)
2014. dec. 5. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!