Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy lógó mellű nő lehet szép? KÉP

Egy lógó mellű nő lehet szép? KÉP

Figyelt kérdés

Ha szép arcú, átlagos arányos testalkatú (170cm, 55kg, homokóra), nagy mellű (75D), és melltartóban olyan a melle, mintha mű lenne, viszont a valóságban csúnya lógós, kb ilyen:

[link]

(bal kép)

20 éves fiatal nőről van szó.

(Nem elhízás/fogyás miatt ilyen, hanem lefelé nőtt eleve, már kis méretben is lógott)

2014. dec. 4. 12:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Jajjj!!! Rosszat fogok álmodni...
2014. dec. 4. 12:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem tud téged elfogadni olyannak, amilyen vagy, az meg sem érdemel téged. És valóban szép lehet egy nő még így is annak a férfinak, aki szerelmes lesz beléd. Mellesleg nálunk férfiaknál nagyon sokadik helyen áll a mell, mint befolyásoló tényező.
2014. dec. 4. 12:42
 3/14 anonim válasza:
Tény, hogy nem a legesztétikusabb, de ettől függetlenül persze, hogy lehet szép a nő!
2014. dec. 4. 12:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy lehet szép! A mell csak egy dolog, senki sem tökéletes.

25/F

2014. dec. 4. 12:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen mellekkel is jó a bögyszex.

....

Viccet félretéve igen. Egy lógó mellű nő is lehet szép. Ez nem lehet ok, ami miatt egy srác szakít a barátnőjével.

2014. dec. 4. 12:50
 6/14 A kérdező kommentje:
Tervezem felvarratni, csak még nem jutottam el odáig (főként anyagi okokból).
2014. dec. 4. 12:50
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha a jobb oldali kép a plasztikázás utáni állapotot mutatja, akkor inkább lebeszélnélek róla.

Nekem a bal oldali sokkal jobban tetszik.

2014. dec. 4. 12:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehet jó az első ha elég nagy (szóval nem olyan mint amilyet itt szokott egy csaj kirakni napi szinten).
2014. dec. 4. 13:08
 9/14 anonim ***** válasza:

Valóban szépséghiba, de a legtöbb embernek van valami szépséghibája, alacsonyabb, túl magas, kövérkés, sovi, nagy orrú, lapát fülű, stb.

Nyilván azok, akik kizárólag a tökéletes alakot keresik nem téged választanak, meg azok sem, akiknek pont ez a kis szépséghiba zavaró.

De ettől függetlenül igen, lehet szép egy nő. Biztosan van, aki így vonzónak talál. Ha meg valaki szeret, őt nem hinném, hogy ilyenek zavarnák.

2014. dec. 4. 13:13
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem értem miért baj, ha nem egy gömb alakja van.

Attól még meg lehet markolni, cirógatni, közé tenni magamat...

Voltam már átlagosabb méretű, b kosaras csajjal , az övé kerek volt és olyan átlagos. Szex elején izgatásképp szoktam vele játszani, szex közben meg oda tenni magam, ha úgy alakult.

Volt c kosaras az övé izgatóbb látvány volt, de lényegében ugyanazt csináltam vele.

Volt egy ehhez hasonló, vele egy alkalmim volt egy parkban a sötétben, így nem láttam, de ugyanarra használtuk, mint az előzőekben a többivel.

Szerintem a mell mérete és alakja lényegtelen. Mindenképp érzékeny és a nőnek élvezetet okoz ha foglalkozom vele.

Nekem is, így mit számít az, hogy néz ki?

Mert nekem semmit.

Így igen, egy szép arccal és egy nem állati dagadt testtel lehet szép. Mondjuk a képen levő csaj is lehet az, ha szép az arca.25-f

2014. dec. 4. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!