Egy lógó mellű nő lehet szép? KÉP
Ha szép arcú, átlagos arányos testalkatú (170cm, 55kg, homokóra), nagy mellű (75D), és melltartóban olyan a melle, mintha mű lenne, viszont a valóságban csúnya lógós, kb ilyen:
(bal kép)
20 éves fiatal nőről van szó.
(Nem elhízás/fogyás miatt ilyen, hanem lefelé nőtt eleve, már kis méretben is lógott)
A lényeg hogy meg lehessen marolni vagy fogni, meg mozogjon ha "mozog" rajtam :D
Meg egy fontos dolog van és az a "bimbók" elhelyezkedése és alakja... Van néhány ami brutálisan rossz. Nagyon el tudja venni a kedvet.
Senki sem tökéletes.
Ha szerelmes vagyok egy lányba, akkor számomra az övé lesz a világ legszebb melle.
10. vagyok ismét.
11 igen, valahogy úgy. Még a legkisebb szinte fiús mellekkel is lehet mit kezdeni. Én azokat pl nyalogatni szoktam. Ha ilyennel találkozom, akkor a bimbót nyelvvel nyalás nagyon hatásos. És az ujjal izgatás is elég jó eredményű...
Mondjuk érdekes mennyi csajom volt ahhoz képest hogy itt nálam jobban kinéző srácoknak az a gondjuk hogy a csúnyaságuk miatt nem jön össze velük senki...
Lehet szép, de egy felvarrás azét ráférne.
Akkor minden tekintetben jó nő lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!