Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy lógó mellű nő lehet szép? KÉP

Egy lógó mellű nő lehet szép? KÉP

Figyelt kérdés

Ha szép arcú, átlagos arányos testalkatú (170cm, 55kg, homokóra), nagy mellű (75D), és melltartóban olyan a melle, mintha mű lenne, viszont a valóságban csúnya lógós, kb ilyen:

[link]

(bal kép)

20 éves fiatal nőről van szó.

(Nem elhízás/fogyás miatt ilyen, hanem lefelé nőtt eleve, már kis méretben is lógott)

2014. dec. 4. 12:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A lényeg hogy meg lehessen marolni vagy fogni, meg mozogjon ha "mozog" rajtam :D

Meg egy fontos dolog van és az a "bimbók" elhelyezkedése és alakja... Van néhány ami brutálisan rossz. Nagyon el tudja venni a kedvet.

2014. dec. 4. 13:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Senki sem tökéletes.

Ha szerelmes vagyok egy lányba, akkor számomra az övé lesz a világ legszebb melle.

2014. dec. 4. 13:54
 13/14 anonim ***** válasza:

10. vagyok ismét.

11 igen, valahogy úgy. Még a legkisebb szinte fiús mellekkel is lehet mit kezdeni. Én azokat pl nyalogatni szoktam. Ha ilyennel találkozom, akkor a bimbót nyelvvel nyalás nagyon hatásos. És az ujjal izgatás is elég jó eredményű...

Mondjuk érdekes mennyi csajom volt ahhoz képest hogy itt nálam jobban kinéző srácoknak az a gondjuk hogy a csúnyaságuk miatt nem jön össze velük senki...

2014. dec. 4. 13:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Lehet szép, de egy felvarrás azét ráférne.

Akkor minden tekintetben jó nő lehetne.

2014. dec. 4. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!