Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy mutassam ki egy 40 éves...

Hogy mutassam ki egy 40 éves nő felé, hogy tetszik, anélkül hogy megsértődjön?

Figyelt kérdés

2014. dec. 4. 10:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
tízes jól mondja, dicsérd mint nőt, hogy azt lássa hogy a jó nőt látod benne. Ha szerencséd van ő is lép egyet feléd.
2014. dec. 4. 12:00
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Szoktam néha beszélgetni a lányával is, aki velem egyidős, de neki barátja van. Ezt esetleg megemlítsem neki, hogy jóban vagyok a lányával vagy inkább ne is hozzam szóba, nehogy azt higgye, hogy a lányára akarok nyomulni?
2014. dec. 4. 14:06
 13/23 anonim ***** válasza:
Mondtam, hagyd ki a lányát. :)
2014. dec. 4. 14:17
 14/23 A kérdező kommentje:
oké
2014. dec. 4. 15:05
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha férje van, akkor ne akard kimutatni sehogy sem, hogy tetszik neked. Felejtsd el. De ha már nem dolgozol vele egy helyen, akkor hogy akarod felkeresni? Facebookon vagy e-mailen, vagy hogy? Azt mondhatod neki, hogy nagyon sajnálod, hogy már nem dolgoztok együtt, és nem láthatod. Ez bevezető mondatnak nem rossz, és ha nincs férje, és jól reagálja le, amit mondtál, akkor elhívhatod esetleg vacsorázni valahová.
2014. dec. 5. 14:43
 16/23 anonim ***** válasza:
Dugás közben súgd a fülébe. D
2014. dec. 6. 08:38
 17/23 A kérdező kommentje:
Nincs férje, elvált. Az ünnepekig lesz csak itthon, utána megy vissza ki külföldre dolgozni.
2014. dec. 6. 11:51
 18/23 A kérdező kommentje:
Amúgy Facebookon tudok vele beszélni
2014. dec. 6. 12:07
 19/23 anonim ***** válasza:
És hol tudnál vele beszélni? Csak a facebookon? Az nem a legjobb,személyesen kellene valami olyasmit mondani, amit írtam, hogy sajnálod, hogy már nem láthatod. Ha személyes közlésre nincs lehetőség, akkor marad a facebook, de ebből hogy lesz kapcsolat? Te is kimész külföldre dolgozni?
2014. dec. 7. 10:43
 20/23 A kérdező kommentje:
Kapcsolat elég nehezen, el szeretném hívni találkozni és ott beszélni vele.
2014. dec. 7. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!