Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 10es skálán mennyire lennél...

10es skálán mennyire lennél szomoru, ha törölnék ezt az oldalt?

Figyelt kérdés
Sokat már függők:D

2014. dec. 4. 01:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Végre nem kötne ide a függőség, örülnék neki.

19/L

2/21 anonim ***** válasza:

Kár lenne érte, vannak érdekes emberek :)

10/5

3/21 anonim válasza:
3|x|+1
2014. dec. 4. 01:33
 4/21 anonim ***** válasza:
10/-10
2014. dec. 4. 01:33
 5/21 anonim ***** válasza:
Tízezer
2014. dec. 4. 01:34
 6/21 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁ MEGHALNÉK :D imádom ezt az oldalt sok hasznos dolog is van fennt :) meg a sok ,,értelmes,, ember :)
2014. dec. 4. 01:39
 7/21 anonim ***** válasza:
92%

Olyan 8 vagy 9. Szeretem, mert ha kell, akkor lehet röhögni (pedig az én gyomrom már durvább humort igényel) az akarva vagy akaratlanul is retard kérdéseken, embereken, de sok érdekes dologra leltem már itt vagy legalábbis hasznos linkeket is találtam.

Végül pedig annyit, hogy érdekes belelátni mások fejébe, életébe (főleg a családi vagy szexrovatban...) és felfogásába, ha mást nem azért, mert elrettentő. :D

19/f

2014. dec. 4. 01:56
 8/21 anonim ***** válasza:
teljesen :c
2014. dec. 4. 01:58
 9/21 anonim ***** válasza:
1,5
2014. dec. 4. 01:59
 10/21 anonim válasza:

Egy hete még úgy voltam vele hogy 0 és csak unalmamban röhögni meg olvasgatni jöttem ide. Más oldalakon szoktam kérdezgetni, csak az a baj hogy nem mindenhol lehet és nem is mindenhol van lehetőség bizonyos tipusú kérdéseket feltenni,pl női oldalakon számitógéppekkel kapcsolatos kérdésre lehetőség sincs, a fészes ismerősök közt pedig nincs olyan komoly informatikus aki ellenszolgáltatás nélkül segíteni akarna egy lánynak. éppen ebből az okból tettem fel egy kérdést itt és ami miatt mostmár a válaszom 2 ennyire felment a szememben az oldal, ahogy azt látom hogy nem mindenki, csak az itt levők 90%-éka jár ide kizárólag abból az okból hogy másokat oltogasson, a maradék 10%-ék tényleg segíteni próbál, esetleg sikerül is neki, vagy pedig kérdése van.

Nem, függő ettől még nem leszek. :P

2014. dec. 4. 02:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!